Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
habenka
csendes tag
Sziasztok!
Adódott egy kis gondom a Worddel: Office 2013-at használok.
Ma reggel megnyitottam egy Word file-t, amit kb. minden nap használok, már évek óta. Azt vettem észre, hogy nem tudok beilleszteni tabulátort.
Ha a tabulátort nyomkodom, akkor persze beljebb viszi a szöveget, de eltűnt az a funkció, hogy ha pl. megnyomom a tabot, akkor fent a vonalzónál tudom állítani, hogy pontosan mennyire menjen be.
A bal felső sarokban (még a szerkesztőfelületnél), ahol ki tudom választani, hogy milyen tabulátort szeretnék használni, csak egy fehér négyzet van és nem tudok semmit választani. Alapból egy balra zárt tabulátor szokott ott lenni.
Valamint a behúzás kis gombok is hiányoznak a vonalzóról.Ez több száz Word dokumentumomat érinti, ami valószínűleg még egy forrásból ered (ezek a dokumentumok árajánlatok és ha újat csinálok, akkor mindig egy régit veszek elő és írom át).
Az összes többi Word file-al nincs ilyen problémám.
Már túl vagyok rajta, hogy újratettem a komplett Office-t, de nem segített az sem.
Két barátomnak küldtem ár ilyen file-t és ha ők ezt megnyitották, akkor nekik nem volt ilyen problémájuk.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest