Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1610 üzenetére
Szia
Kösz a választ
A gond nem is a html létrehozásával van a gond azt megcsinálom gond nélkül, csak azt nem tudom hogy azt word-ben hogyan tegyem.Tehát egy olyan körlevél kellene, mint amilyen belinkeltél. A bökkenő viszont hogy az ügyfél akinek ez kell és aki saját maga akarja szétküldeni. Kizárólag word/office-hoz ért. Eddig megcsinált egy "hírlevelet"sima word doksiként majd at szétküldte csatolmányként word körlevélként, viszont most nem csatolni szeretné, hanem a levélbe ágyazná be (mint amilyet csatoltál).
Én mondtem neki hogy megcsinálom webszerkesztővel és körlevélküldő progival szétküldöm, de ugye címlistát nem adja ide. Mindenáron ugy akarja hogy én készítek neki egy alap word doksit amibe ö akár bele is ír majd utána szétküld (word segítségével) és hibátlanul megjelenik a fogadó oldalon.
Remélem érthetőbben fogalmaztam.
köszi
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1608 üzenetére
Igen abszolút ilyen levelet szeretnék amit Dreamweaver-ben meg is tudnék csinálni csak most word-ben kellene létrehozni hogy körlevél lehessen
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Körlevél készítésében kérnék segítséget. A következő a problémám:
Adott egy ügyfél aki wordben készít körleveleket majd excel lista alapján e-mail-ben szétküldi mint melléklet.
Viszont most olyat akar hogy maga a mail tartalmazza a körlevelet (html). Az odáig ok hogy a word-ben kiválasztja hogy mail-ben küldje csak hát akkor mel lesz olyan szép: bal oldalra berakja stb.Mi eddig html szerkesztőben (dreamweaver) elkészítettük a körlevelet és körlevél küldő programmal (pl maxbulk mailer) szétküldtük.
Szóval Tudok wordben "gusztusos" html körlevelet készíteni ami szépen és nem szétesve megjelenik Outlook vagy más levelezőben.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest