- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Blazkowicz
tag
válasz
frem1790
üzenetére
Neked is köszönöm az infót.
Bosszantó hogy ugyan az a verzió fagy amivel már 2x végigjátszottam. Nagyobb változás csak a Win7, amivel kompatibilis a GOG verzió. Megpróbálom kipróbálni a lehető legtöbb variációt amit a fórumokon írtak ezzel a durva fagyással kapcsolatban. -
Blazkowicz
tag
Mennyire örülnék, ha nekem is "csak" kilépkedne desktopra, és nem kéne újraindítani a gépet.
Kivártam, hogy jöjjön az Enhanced Edition, hogy minél problémamentesebb legyen a játék és anno amikor először játszottam a játékkal sok bosszantó hibára nem is emlékszem. Erre most produkálja ezt
A Witcher 2-nél nem emlékszem hogy kilépkedett volna, bár lehet hogy volt ilyen csak a játékélmény feledtette
. Az is dobozos verzió, patchelve. A Witcher 3-al még nem játszottam.Nem hinném hogy általános hiba lenne amivel dolgom van, de ahogy nézem Steamen és GOG-n is írnak ilyet illetve hasonlót.
-
Blazkowicz
tag
Hello
Én eddig 2x vittem végig a játékot, legutóbb úgy 5 éve még Win XP-n. Most már Win 7 (32bit) rendszeren játszanám végig ha nem fagyna le. Vizima külvárosában kezdődtek a problémák a fagyásokkal de átvészeltem, majd a Mocsárban nagyon gyakran sötét képernyő és muszáj újraindítanom a gépet. GOG verzióval, és dobozossal is próbálkoztam, de mindkétszer fagyás. Több fórumon is írtak erről a hibáról, de 100%-os megoldást ott sem tudtak, csak javaslatokat mondtak.
Első két végigjátszásnál nem tapasztaltam ilyen gyakori fagyást (ha volt egyáltalán, EE-vel játszottam), és azóta nem sok változás történt hardver téren így azt kizártam. Az op rendszer XP=>7. Nem lehet túl gyakori hiba mert nem volt tele a net.
Furcsa hogy a legújabb GOG verzióval is csinálja. Most a lehetséges megoldásokat nézem, hátha. Auto mentést kikapcsoltam mert sokszor normál mentés után fagyott. Illetve minden ok nélkül.
A Templomnegyedben egyszer sem fagyott. Bugos a szentem
(még mindig
)
Aki hasonló cipőbe járt/jár szívesen venném ha megosztanám.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Az is dobozos verzió, patchelve. A Witcher 3-al még nem játszottam.
)