Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Na így már ok modemmel is

A nem gyűjtőtopik alatt azt értettem, hgoy ez a topik legjobb tudomásom szerint az én moddolgatásaimról szól
Na ezt azért írtam, mert nem Te vagy az első, aki a gépéről dlgokat belinkel, szal ide szvsz elég, ha az én dolgaim vannak berakva, ha valaki a saját moddolgatásait akarja bemutatni, akkor vagy nyisson neki topikot, vagy a ''Hogyis néznek ki a gépenink'' c. topikba vagy az épp arra szakosodott topikba linkelje, amit csinált
Látom home-made barkács Nálad is megy
ez helyes
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ASUS ROG Zephyrus M16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na ezt azért írtam, mert nem Te vagy az első, aki a gépéről dlgokat belinkel, szal ide szvsz elég, ha az én dolgaim vannak berakva, ha valaki a saját moddolgatásait akarja bemutatni, akkor vagy nyisson neki topikot, vagy a ''Hogyis néznek ki a gépenink'' c. topikba vagy az épp arra szakosodott topikba linkelje, amit csinált