Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Szombaton vettem egy Asus transformer minit (T102 HA). Igazából nagyon meg vagyok vele elégedve, tökéletes kis gép, a kérdésem az lenne, hogy használ/használt-e valaki innen ilyent és ha igen, akkor neki mik a tapasztalatai, esetleg van-e valami hibája a gépnek, vagy jó tanácsa, hogy nem használjam

Képernyő mennyire karcolódik, a billentyűzet, amiért ennyire vékony és hajlítgatható, mennyire bírja a strapát, nem törik meg a mágneses résznél?Köszi!

-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Régebben már érdeklődtem itt, milyen 2 az 1ben windows 10-es táblagépet tudtok ajánlani, akkor vegül ejtettem a témát, most újból felmerült az ötlet bennem.
Sokat, napi 2 órát ingázok, ezért olyat keresnék, ami jól bírja szuflával. Tárhely mennyisége nem fontos, mindent otthoni szerveren tárolok, programok lennének rajta elsősorban.
Netezésre, film, és zenehallgatásra használnám, de játék is szóba jöhet, tehát azért a teljesítmény is fontos. Mindenképp újonnan venném, kb 150 000 ft magasságában, itthonról, és jó lenne, ha viszonylag friss modell (fél-1 éves) lenne.
Tudtok ilyet ajánlani? Köszi előre is! -
Tuomas
addikt
Core i3-as, ssd-s, 8gb ram-al. (sony vaio) A sebességével nincs gond, jó kis gép.
Viszont nem használom, főként mobilról pötyögök, kb 2-3 hetente egyszer van bekapcsolva. Ezért gondoltam egy 2-1-ben gépre, mert az kényelmesebb, mint a notebook.
Akksija megadta már magát, bár tény, az olcsóbb lenne, mint egy 2 az 1-ben táblagép
-
Tuomas
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
100 + 10-20 ezer ft még nem a világ, valszeg ajd úgyis igyekeznék kamatmentes részletre venni, úgy pedig havi 1000-2000 ft lenne plusz-ban, ami még nem megterhelő

Persze kérdés, hogy a jobb teljesítményt kihasználnám-e. Ez még egy új terület nekem, így nincs összehasonlítási alapom erre vonatkozóan
Na de egyenlőre megnézegetem a gyártók honlapját is, még van időm átrágni a dolgot
Köszi a segítséget!
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Van egy kb 5 éves notebook-om, és megfordult a fejemben, hogy a közeljövőben (szeptember-október környékén) leváltom, egy tabletre.
Miután egy pc-t váltana, ezért gondoltam windowsos cuccra - bár ebben még nem vagyok 100 %-ig biztosEhhez kérnék tanácsokat, hogy mit érdemes mostanában megvenni?
Amik fontosak:
Elsősorban internetezésre (web + youtube) használnám (játékra nem, arra van konzolom, fájlok tárolására sem, mert arra ott a NAS-om), másodsorban pedig irodai dolgokra (pl. szövegszerkesztés), tehát jó lenne dokkolható billentyűzettel ellátott.
Acer Aspire Switch 10-et néztem, de annak a megjelenése számomra nem elég komoly, vagy esetleg a Lenovo MIIX 300-at.Várható-e, hogy jelenik meg az ősszel hasonló árfekvésű (50-100 e) tablet, ami a fentieknek megfelelne, és elég fürge is lenne hozzá?
Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na ezt elfelejtettem