- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8472race
tag
válasz
cidalain #9975 üzenetére
Nekem CHUWI Vi8 Plus van és nagyon elégedett vagyok vele. Eleve Windows 10-el jött és így nincs gond a frissítéssel, driver-ekkel sem.
Az év végén éppen Londonban tartózkodtam, ezért oda kértem és egy hét alatt meg is érkezett a BangGood-tól.
Mindent tud, amire nekem kell, a HDMI-n keresztül ki tudom tenni a képernyő tartalmát külső monitorra, projektorra. WiFi, Bluetooth, remekül működik, átlagos mértékben melegszik - igaz, nem játszom rajta gépigényes játékokat. 64GB-s SD kártyával "toldottam" meg a tárhelyet és külső HDD-t is csatlakoztathatok, ha esetleg több hely kell. A kamerája lehetne jobb, de arra meg ott van a telefonom, vagy a fényképezőgépem.
Én a CHUWI Vi8 Plus-t javaslom neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged