Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necc

addikt

válasz peterk #3345 üzenetére

Nekem is informatikus a szakmám, és bár én nem tudok hozzátenni mindenféle csillivilli egyetemi diplomát csupán egy rendszeradminisztátori és multimédia fejlesztő plecsnit, de azt mégis nagyol jól tudom, hogy 16GB egy win8/8.1-nek édes kevés a GYAKORLATBAN! :Y

Hogy miért? Mert az end-júzer bemegy a boltba, leakasztja a polcról, nekiáll használni, és "jé nincs elég hely kb. semmire" az első dolog amit az arcába tol a rendszer. És nem kell hogy egy ilyen a tulajdonomat képezze, a google ugyebár minden informatikus remek barátja és igen sok információ kinyerhető onnan is.

Én is tisztába vagyok vele, hogy ELMÉLETBEN 16GB röhögve elég kellene hogy legyen a win8.1-nek, és még bőségesen is kellene hogy maradjon a rendszeren hely úgy hogy recovery is van a gépen, lenne is 1-2 tippem miért nincs, de ennek a végeredménye úgy se számítana mert a GYAKORLATBAN ettől még a júzerek számára ugyanúgy a használhatatlanság szélét súrolná a tablet, és alig akadna 1-1 felhasználó aki pontosan tudná hogyan lehetne helyrehozni a dolgokat teljes rendszergyalulás nélkül.

Én, amikor itt a topicban ajánlást teszek bárkinek, vagy valamiről véleményt nyílvánítok, akkor legjobb tudásomhoz képet igyekszem objektíven hozzáálni a dolgokhoz, ami jelen esetben (is) azzal jár hogy a "de elméletben működne!" felugró ablakra reflexből nyomok egy 'ignore'-t. :R

Új hozzászólás Aktív témák