Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Én rendeltem már kínából cuccokat, alapvetően nem volt velük baj, és azt se felejtsük el, hogy a hazai, és a világ minden pontján lévő tabletet ott gyártják, csak például a Lenovo szigorúbb minőségellenőrzést vár el, mint amilyen egy saját márkás Pipo. És azt se felejtsük el, hogy a Foxconn gyárában készülnek az iPad-ek, a Voyo gyárában a Lenovok, és stb, stb. Lényegében ugyanazt kapod az ottani 60.000-ért, mint ha itthon vennél egy Surface-t 200.000-t. Itthon minden szutyok rákerül, vám, jövedéki adó, a szervíz, és garanciaháttér, a "hunosítás"
, stb.
A lényeg, hogy a tablet ugyanaz, sőt, az onda egyik retinának csúfolt 4:3-as kijelzővel szerelt tabletének, semmivel sem összehasonlíthatóan jó a színvilága.A második dolog, hogy én még nem láttam olyan oldalt, ahol a töltő nem lenne része a csomagnak. Szerintem az mindenhol alap. DEha mégsem lenne az, akkor tutira szabvány USB feszültséggel megy a tab, és van rajta micro USB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, stb.