Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
cidalain #10037 üzenetére
Én rendeltem már kínából cuccokat, alapvetően nem volt velük baj, és azt se felejtsük el, hogy a hazai, és a világ minden pontján lévő tabletet ott gyártják, csak például a Lenovo szigorúbb minőségellenőrzést vár el, mint amilyen egy saját márkás Pipo. És azt se felejtsük el, hogy a Foxconn gyárában készülnek az iPad-ek, a Voyo gyárában a Lenovok, és stb, stb. Lényegében ugyanazt kapod az ottani 60.000-ért, mint ha itthon vennél egy Surface-t 200.000-t. Itthon minden szutyok rákerül, vám, jövedéki adó, a szervíz, és garanciaháttér, a "hunosítás"
, stb.
A lényeg, hogy a tablet ugyanaz, sőt, az onda egyik retinának csúfolt 4:3-as kijelzővel szerelt tabletének, semmivel sem összehasonlíthatóan jó a színvilága.A második dolog, hogy én még nem láttam olyan oldalt, ahol a töltő nem lenne része a csomagnak. Szerintem az mindenhol alap. DEha mégsem lenne az, akkor tutira szabvány USB feszültséggel megy a tab, és van rajta micro USB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest