- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
(#1243) szallasi007 && (#1244) zolee001
Nagyok vagytok skacok! Még nem csináltam meg, de ahogy átolvastam mindkét javaslatot, szerintem ez tökéletesen az, amit én szeretnék.
Mindkettőtöknek köszönöm! -
Keem1
veterán
Srácok, adott egy teszt virtuális környezet egy fizikai VM hoston. Többek között van egy WinServer 2012 frissen telepítve, AD létrehozva, alap dolgok bekonfigurálva, kliensek (jelenleg a fizikai vason 4 db kliens van) feltelepítve, beléptetve a domainbe.
Amit meg szeretnék valósítani, de nem megy: az összes AD-beli usernek legyen egy shared foldere, ami csak a saját accountjával érhető el, de bármelyik kliensen belépve. Tehát ahogy már most működik: én is be tudok bármelyik kliensen lépni a sajátomba, a kollégám is. Na ugyanez a shared folderrel. Maga a saját shared folder persze a szerveren lenne. Jelenleg egy 4 TB-os storage van a fizikai vason, ebből 30-30 GB allokálva a klienseknek, 1 TB a szervernek (30 TB system, a többi data). Ja, az extra kérés, hogy az így létrehozott sared folderek a data partíción legyenek, jogosultság automatikusan kiosztva (tulaj maga a szóban forgó user, neki full acces, plusz Administrators groupnak is, mindenki másnak semmi access).
Valahogy úgy képzelem el, mint a Linux+Samba esetén, amikoris mindig van egy //szerverhost/homes folder, ami, ha Pista van belépve, akkor annak a célja a /home/pista, ha Feri van belépve, akkor /home/feri, dinamikusan. Én Linux szervereket használok, és nálam Windows kliensen fel van csatolva a céges gépen az U: (mint userfolder) és az a sajátomra mutat. A kollégámnál pedig a saját Linuxbéli home-jára.
Na ez kéne Winen. Biztos létre lehet hozni ilyet, és nem egyesével (szép is lenne egy több ezer felhasználót tartalmazó AD esetén), hanem globálisan.Ha tud valaki segíteni, megköszönném
Nem egy életbevágó kérdés, de azért nekünk fontos lenne. Mi nem vagyunk rendszergazdák, szoftvert tesztelünk, a fizikai rendszergazdák Amerikában vannak és egy belső projekt kedvéért (sem) fognak nekünk segíteni. A mi feladatunk most, hogy a készülő szoftverhez megalkossunk egy virtuális környezetet (ez van az említett VM hoston, 1 db szerver, 4 db kliens), de ennél a pontnál elakadtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest