Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Én általában nem nyúlok Windowshoz, ha nem muszáj, de most sajnos egy jó pillanatomban rábólintottam, hogy megnézem. De most megfogadtam, hogy megint nem nyúlok hozzá egy jó darabig.
Mit érdemes használni helyette Windowsnál? (Hátha módosítható még a dolog, akkor ne rohanjak bele megint ilyenbe) -
n00n
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis help, alapból Linux szerverekkel dolgozom, de most be kellene állítanom egy NFS sharet egy Windows Server 2016-on. Bekonfigoltam a dolgot, szépen fel is tudom csatolni más gépről. Viszont ha a távoli kliensről berakok egy .txt-t, akkor azt a szerveren nem tudom felolvasni access denied-dal. Pedig már Everyone-nak is Full Control-t adtam. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mit érdemes használni helyette Windowsnál? (Hátha módosítható még a dolog, akkor ne rohanjak bele megint ilyenbe)