Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Elmúlt napokban terminál (thin client) használatát fontolgattam itthonra költséghatékonyság miatt. Lenne egy központi gép (I7 920@3,7ghz, 12GB ram, GTX480, stb) és hozzá egy pár olcsó vékony kliens. A külföldi fórumokat áttúrva rájöttem hogy egy 50$ os kliensel kb csak a wordot lehet használni, 3D-s tartalmak, videók lejátszására alkalmatlan a remote desktop miatt. Olvastam a PCoIP technológiáról de az egy vagyon, ott vagyok hogy másik ilyen gépet veszek.
Most utána néztem a Win szervereknek és a 2008 R2 SP1 ről olvastam hogy elméletileg a Remote FX-el a vékony klienseken is elérhető mostantól a 3D tartalom, animációk, stb. Ezt próbálta már valaki miként működik, esetleg milyen kliens kell hozzá? A gpu támogatásról csak a Quadro és Fire Proról láttam valamit. GTX480-at kitudnám vele használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest