Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Néhány kérdés, köszi ha valaki válaszol
1. Lumia 625 böngészésnél, képeknél, pdf dokumentumoknál azt csinálja, hogy ha például belenagyítok, akkor először csak homályosan mutatja a képet/szöveget, majd éles lesz. Ez minden wp telefon esetén így van, vagy csak a lumia 625 kevés memória és/vagy gyenge processzor miatt van? Például Lumia 640 ugyanúgy viselkedik?
2. Hasonlóan az első ponthoz, böngészés közben fel--le lapozás közben folyton látni, ahogyan építi fel az oldalakat. Nagyításnál itt is homályos a szöveg először, majd éles lesz. A kérdés ugyanaz, hw vagy sw jellegű dolog ez, Lumia 640 is ugyanígy viselkedik (a topikjában is megkérdezhetem, ha ez nem általános jelenség), esetleg változik a w10 esetén? (Gondolom, a böngésző lapok újratöltése nem fog változni?)
3. Az aktuális sajtóhírekhez kapcsolódóan: tényleg van valami para a windows 10-zel adatvédelem / cortana szempontjából vagy csak a szokásos összeesküvés-elmélet?
4. W10 alatti android apk futtatás: tegnap felületesen átfutottam a napi híreket ill. néztem videókat; lehetünk bizakodóak, hogy teljesen egyszerűen futtathatóak lesznek az androidos alkalmazások? Illetve ezáltal megmarad a w10 folyamatossága?
Köszi
-
tybsen
addikt
válasz #16820480 #70096 üzenetére
Köszönöm szépen, na akkor majd még figyelemmel kísérem a dolgot.
Az androidos alkalmazásokkal kapcsolatban: Igen azt tudom hogy könnyen átfordíthatóak lesznek de tegnap olvastam valamit , persze tényleg csak felületesen, hogy a kiszivárgott wconnect Tool-lal egyszerűbb, mint gondolták.
-
tybsen
addikt
válasz chipesz #69479 üzenetére
"Szerintem csak a vállalati fiók reseteli magát"
Erre abból következtettél, hogy a dátum november 25?
Ugyanis nálam tegnap megint visszaállt november 25-re a rendszer dátum ( megint csak most vettem észre) és vicces módon egy kollégámnál is rendszeresen előfordult ugyanez egy másik típusú Lumia készüléknél, nemrég jöttünk rá egy beszélgetésnél véletlenszerűen.. lehet hogy a céges levelezésnek van köze ahhoz hogy néha magától visszaáll a dátum erre a napra?
Tavaly egyébként már írtam ugyanerről a problémáról csak akkor május 23-ra állt vissza a dátum... (Ezután jött egy frissítés, azóta már november 25-re áll vissza.. ). Akkoriban azt írták néhányan hogy egyedi hiba meg szerviz, de úgy látszik mégsem egyedi hibáról van szó, legalábbis többekkel előfordul ez.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz viewdetails #70587 üzenetére
Köszi, szóval akkor ez a magyarázat ezekre a dátumokra.
Még érdekességképpen: korábban nem volt beállítva az automatikus dátum és idő, ezért amikor annak idején amikor magától rendszeresen május 23-ra állította magát vissza, átállítottam automatikus idő beállításra, hogy ne is vegyem észre ezeket az idegesítő újraindulásokat ( persze pin-t ígyis-úgyis kért minden alkalommal, nyilván). de cserébe legalább nem május 23-a volt hanem sikeresen képes volt magát az aktuális dátumra beállítani néhány perc múlva újraindulást követően ..
Aztán egy update után mostmár ugye november 25 az a dátum, amire néha visszaállítja magát, de hiába van beállítva az automatikus dátum-beállítás , nem alkalmazza azt, hanem marad a november 25.
Egyébként teljesen rapszodikusan működik ilyen szempontból mert nem tudom mi lehet az oka ezeknek a reseteknek.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz ecology_83 #76222 üzenetére
Ez a windows intelligens ébresztő funkciója. Az első ébresztőt biztos nem hallottad. Utána meg minek is ébresztene, ha már ébren vagy?
-
tybsen
addikt
Feltettem 640-re a 10-et. Egy nagy katyvasz az egész, valahogy azt érzem, hogy nincs egy egységes arculat/design, egy összevisszaság az egész. Főleg a store elég fura, minden kicsit zavaros. A letisztulttól elég messze van. Ez az első benyomás és szubjektív persze.
-
tybsen
addikt
Be lehet valahol állítani azt, hogy ha lehúzom az értesítési sávot és kitörlöm az értesítést, akkor tűnjön el a lezárt képernyőről is a kis emailt jelző ikon?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Lumia 640 windows 10 - bejövő hívásokat szeretném átirányítani, de nem az összeset, csak "ha nincs válasz". Ilyen lehetőség már nincs? Köszi
-
tybsen
addikt
válasz turbulencia8 #85321 üzenetére
Köszi.
A cél az lenne, hogy ne az összes bejövő hibás irányítódjon át egy másik telefonszámra, csak azok, ha nem veszem fel x csörgés után.
Régen volt ilyen, hogy hívásátirányítás "ha foglalt" vagy "ha nincs válasz" vagy "nem elérhető". Vagy ez csak androidon van?
-
tybsen
addikt
válasz turbulencia8 #85323 üzenetére
Köszönöm szépen neked, na megoldódott a dolog, áttettem a kártyát egy androidos telefonba és ott beállítottam.
-
tybsen
addikt
Ma neztem egy filmet a moziban, mindenkinek surface meg windows phone volt Megy azert még a marketing.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning