Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz kolosanyi #44017 üzenetére
Sikerült belenyúlnod két olyan "márkába" ami tényleg a legaljához közelít. Brutál sokat kell utánaolvasni, hogy valami képet kialakíthass. Nehezítésképp tele van a kínaitelefonos topik nepperekkel akik a saját portékájukat tolják és istenítik, meg önigazolást kereső egységsugarú felhasználókkal. Az igazi hozzáértők kikoptak, helyette maradtak ilyen Laza.. és hasonszőrűek.
De az OPO ettől a vonaltól elég távol áll - már csak a ColorOS-Cyanogenmod páros miatt is. Nem hibátlan, de melyik szoftver az?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
félisten
válasz kolosanyi #44017 üzenetére
> Doogee
Most mit mondjak? Te szarból akartál várat építeni, én meg vettem egy tök standard top-end mobilt ami a cég érdekes uzletpolitikaja miatt véletlenül bloat-free és kb. tovabb lesz támogatott, mint a Nexusok.
Nem forgattam ki a szavaidat, konkretan aztán írtad, hogy ha csucsmodellt akarsz, akkor ne Kínából rendelgess. Es ez így hülyeség.
Teljesen nyilvánvaló egyébként, hogy az OPO a fanok hörgése ellenére sem egy mindent ütő, mindenki számára megfelelő cucc. Nincs helyi képviselet, idáig szopni kellett a meghivokkal, a garancia nem teljesen triviális, stb. Nekem a 1520 mellé kellett egy jó Droid, és ennél nincs jobb per pillanat. Semennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest