Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Kollega panaszkodott, hogy szarul megy a net. Hat ez azert mar turhetetlen, tenyleg. [link]
-
dejaris
addikt
-
negyven2
veterán
-
most jött meg a skype kupon
Your voucher or prepaid card was successfully redeemed, and we are now activating the following services:
€71,88 Skype Premium
-
polonic
félisten
Na kéremszépen: [link]
-
Blyan
félisten
Je, végre eltörlik a Droid-iOS-WP trumvirátust a földszínéről, előre Tizen & Jolla!
-
Воланд
titán
-
btudos
nagyúr
Eddig se volt a szívem csücske, de ezzel a fantasztikusan összeszedett, és harmadszori olvasásra talán megértett kommentje engem kiütött
Miért nem tudják az emberek értelmezhető, egész mondatokban leírni hogy mit akarnak?
-
negyedes
addikt
Hogy a nyavaja torje ki a soher embereket......
-
-
Воланд
titán
steam holiday sale yuhuuuu!!!!!
-
savoo
addikt
[link] #9 #10 #11
Valamennyire kapcsolódik ehhez, haver most írta FB-n:
"Azért az kicsit bosszantó, hogy kifagy a telefonom, ahogy felveszem" -
polonic
félisten
válasz
btudos #27849 üzenetére
Én már régóta szerettem volna tabletet, most sikerült vennem. Gondolkoztam nagyon, hogy windows-os kéne. De valahogy nem. Kevés app van. Aztán így, az app store miatt, ahogy te is írod, döntöttem egy ipad mellett. Azzal egyetértek, hogy ez az új dizájn nem illik fekete készülékekhez. Ipadnél is ugyanez a helyzet. A feketével ott is nagyon furcsa.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #27860 üzenetére
Tényleg úgy ír, mintha megírná héberül, lefordíttatná angolra és onnan magyarra. Mert a kozvetlen angol-magyar fordítás nincs ilyen rossz a googlet-be.
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #27855 üzenetére
Zsír.
-
Lall
veterán
válasz
Imádom, nem tudok betelni vele.
Azt sikerült kihámoznom, hogy a zártabb, de megbízhatóbb rendszer felé kacsingat. Lehet, hogy hamarosan sorainkban üdvözölhetjük.
-
dejaris
addikt
válasz
-
Oppenheimer
nagyúr
http://mobilarena.hu/tema/re_android_4_4_frissitesi_korkep/hsz_3-3.html
Meglepően értelmes hsz fojuzertől, némi intelligenciát is felfedeztem az írásában. Legjobban a "conclusio" szó használatán csodálkoztam.
-
Lall
veterán
Mindenki a boltokba! [link]
-
válasz
Oppenheimer #27850 üzenetére
De az uj feladatsor biztos baratsagos volt..
-
Oppenheimer
nagyúr
Egy arc félév közben kiszivárogtatott egy ZH feladatsort facebookra. Másnapra rá kint volt a tárgyhonlapon a neve és a neptun kódja, és kiírta az előadó, hogy neki köszönhetően a hétvégét nem tudja a családjával tölteni, mert új ZH feladatsort kell összeállítani a pót zh-zóknak. Ez jópár hete történt, azóta lekerült a neptunja és a neve az oldalról, de bannolták a gyereket a teljes tanszéki weboldalról.
Asszem a fotót nem ő csinálta, vagy legalábbis nem tudták rábizonyítani, ezért nem lett súlyosabb következménye. Meg persze megoldatlan volt a feladatsor.
-
btudos
nagyúr
válasz
legiaap #27845 üzenetére
Safari és beépített mail kliens volt pl. kettő, plusz a Facebook. Az utóbbi még azt hiszem akkor nem frissült, az úgy rendben is van, de a beépített cuccoknál néztem egy nagyot. Aztán persze simán lehet hogy azóta nem így van, de az ilyenek bántják a szemem. Amúgy telefonon több bajom van vele, ott az egész design valahogy nem illik pl. a fekete iPhone 5 komoly külsejéhez.
polonic: Valószínűleg nem venném észre, vagy nem zavarna, ha nem az ennél jóval apróbb hibák kiszúrása lenne a munkám, így feltűnt, de nem én használom, ezzel letudtam a problémát. Ezzel együtt is ha tabletet vennék, az tuti iPad lenne az App Store miatt. Na meg persze azért, mert Surface-ből nincs Atomos verzió. Pedig az a minőség, a design, Bay Trail + Windows 8.1... Vevő lennék rá.
-
btudos
nagyúr
válasz
polonic #27811 üzenetére
A színvilágot még el is viselném, de amíg 3 helyen 3 különböző billentyűzet designt kapok, addig a falra mászom tőle. Kíváncsi vagyok ezzel kezdtek-e valamit az elmúlt 2 hónapban, majd karácsonykor megvizsgálom az iPad-et.
Igen, a mániám a következetesség, UI szinten főleg. Sajnos szakmai ártalom, szoftver tesztelőként nekem az ilyen dolgok szúrják a szemem.
-
duo
addikt
válasz
Воланд #27833 üzenetére
Hát ad munkát az biztos.
ez jut eszembe:
egy kis nerdcore
moderátor induló -
Воланд
titán
-
Воланд
titán
fb adatlapot tessek nezni.
-
-
polonic
félisten
Őőő, kollégák!
Elég durván jó ez az IOS.
-
-
polonic
félisten
Erre a skype offerre valaki lecsapott már? Kaptatok emailt? Nálam nem érkezett meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest