Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Az az igazság, hogy én már évek óta ZoomPlayer-t használok, ami természetesen tud minden funkciót, és még annál is többet!
Leginkább barátnőmnek kéne ez a segítség, meg néhány media player-es ismerősömnek, akik panaszkodnak, hogy nem tudják megnézni a filmeket, amiket kölcsönadok nekik. Lehet az lesz, hogy áttérítem őket vmi normális lejátszóra!
Minden esetre, aki esetleg tud egyéb stream switcher-t, vagy beépülő modult stb, megoszthatná velem!
Köszi a válaszokat!
-
morfondőr
addikt
Köszi a segítséget!
Ki is próbáltam és működik, de van egy gond vele! Nagyon éhes a procira, 90-100%-os terheléssel megy a film a notebookon (néha akadva), ami nem túl jó, főleg ha az ember akksiról használja. Levéve a morgant, 50-60%-os prociterhelés lett.
Esetleg valaki tud még használható stream switcher-t? -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne! DVD-ből szoktam avi-kat csinálni, de úgy, hogy a magyar és angol hangsáv is benne legyen AC3 filterrel. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet rábírni a Media Playert (11-est), hogy ne egyszerre játsza le mindkét hangsávot, hanem lehessen választani? Haveromnál simán megy, pedig nem állított rajta semmit, és ugyanazt a codecpackot használja mint én (gordian knot 1.9-es).
A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Padavan firmware
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Leginkább barátnőmnek kéne ez a segítség, meg néhány media player-es ismerősömnek, akik panaszkodnak, hogy nem tudják megnézni a filmeket, amiket kölcsönadok nekik. Lehet az lesz, hogy áttérítem őket vmi normális lejátszóra!