Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Kis Retro :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Jéghorgászat
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen kérdést teszek fel, tuti már volt róla szó, próbáltam rákeresni, de nem sikerült találni ehhez kapcsolódó témát.
Szóval Win7-men megjelent ugye jobb alul a frissítési ikon. Megadtam a mail címemet, hogy értesítsen, ha megkapom a frissítést. Ennek már 2 hete és semmi. Email nem jött, csak az, hogy "lefoglaltam". Bár most olvasom, azt írja a tálcán levő progi, hogy "még vizsgáljuk, hogyan fog működni az ön gépén a windows 10". Gondolom lehet valami driveren fennakadt. Hogyan tudnám megcsinálni az upgradet hivatalosan, ha nem akarom kivárni míg visszajeleznek, hogy akkor megjött nekem is a frissítés?
Köszi! -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nagyon dühít most a win10. Pár napja, hete használhatatlanul lassú. Firefox, Spotify megy össz-vissz, és ha egy fájlra jobb klikkel rányomok is elkezd szenvedni, egér is megfagy, annyira doglozik valamin, holott én részemről semmi extra cuccot nem futtatok. Mostanában tett fel pár frissítést, de azért ennek nem kéne ezt okoznia. Pl most megnyitottam egy pdf-et, amit legutóbb kedvesen áttársított az Edge-hez, és minden totál megfagyott. Ez a firefox is totál lefagyott, vagy fél perc volt mire újra észhez tért.Hónapokig elfogadhatóan ment ez a Win10 nekem, de most filózom, hogy visszatolom a Win7-et, és majd akkor teszem vissza ezt, ha már eljut odáig ez a Win10, hogy ilyen totál random módon ne álljon meg.
Igaz Win7-ről upgradelve ment a Win10, de azért nem hiszem, hogy ez normális lenne akkor sem. Ja meg valamiért nagyon megtelt a C meghajtóm, pedig több hely volt rajta és oda nem pakoltam semmi extra cuccot.Valaki tapasztalt már hasonló konstans lassulást?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz UnSkilleD #30042 üzenetére
Nem is processz fogta, hanem a vinyó pörgött 100%-on. Most töröltem a C meghajtóról, így érdekes most javult a helyzet. Mondjuk ettől függetlenül is volt 5GB szabad hely a vinyón, meg úgy alapból nem is változott a mérete a hetek alatt. Igaz most itunes backupokat töröltem, lehet pár napja az töltötte meg jobban a vinyómat. Próbálok még törölni róla adatot, valamint töredezettség-mentesítést is megpróbálom, lehet a maradék hely ami volt a vinyón, az nagyon szétszórva volt.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz smokeylah #30123 üzenetére
Nekem is brutál belassul a rendszer. Firefox és spotify van nyitva és van hogy megnyitok egy mappát, kb minden megfagy, még az egér sem mozog. Első körben a C-ről való törölgetés segített picit, de így is nagyon lassú még a rendszer. Szerintem hasonló probléma lesz mint neked, sajnos még én sem jöttem rá mi az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Warhammer 40,000 : Space Marine 2
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest