Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
használt laptop vásárlás esetén, hol/honnan tudhatom meg, hogy a géphez adott w10pro jogtiszta vagy nem? ill. a w11re való upr. esetén mindig kell fizetni?
amit látok a vezérlőpult névjegyeknél az a következő: kiadás w10pro, verzió22h2 telepítés dátuma 2022 szepte
-
dellfanboy
őstag
vasaroltam egy hasznalt laptopot w10 pro-val. jogtiszta a szoftver, viszont ujratelepitenem a rendszert. a kerdesem , hogy honnan tudhatnam meg, hogy mi a kulcs? marmint nem akarok abba a hibaba esni, hogy legyalulom, es nem birom a jogtiszta szoft-ot feltenni ra...
ill. a masik kerdesem az lenne, hogy tobb felhasznalo fiok van rajta, viszont mindig csak az A-ba jelentkezik be es ha tesom akarja hasznalni akkor ugye elobb ki kell lepni.. van vhol olyan opcio, hogy bekapcsolaskor az user tudja kivalasztani a,b,c felh fiokba jelentkezik be, mint a regi windows-ok eseten, ( ha jol emlekszem 98 ota mindig volt lehetoseg valasztani, csak most itt 10 alatt log-ol be fixen 'a' felh fiokba..
-
dellfanboy
őstag
lenne egy kerdesem. ha rakattintok a start gombra a bal also sarokba akkor ugy felhozza a gepen levo programokat. nekem van egy listam ill. jobb oldalt ikonok. a kerdesem, hogy a jobb oldali ikonok meretet lehet csokkenteni? mint a nezetnel kis/nagy ikonok. jelenleg eleg nagyok, es csokkentenem kissebbre
-
dellfanboy
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
network, issue - alt ezt mondjak
de az az erdekes hogy dolgozok es 1ik pillanatrol a masikra, meg az sincs, hogy elugrok kavezni , es mikor visszajovok nem birok belepni...
a helpdesk altalan azt mondha hogy az account lock-olva volt, amit nem ertek hisz nem leptem se/ki se be
-
dellfanboy
őstag
tudnatok segiteni mi lehet a gixer?
ceges gep, be vagyok jelentkezve, dolgozok es 1ik pillanatrol a masikra nem erem el a ceges halozatot. mintha ledobna, mindenfele hibauzenet nelkul
ki bekapcsolom ugy hogy a dokkolon van a masina az alabbi hibauzenetet kapom the reference account is currently locked out and may not be logged on to. szoval nem birok belepni
viszont ha leveszem a dokkolorol, akkor siman be tudok lepni a windows pw-vel ugy hogy nem vagyok ceges halozatra kapcsolva.az it helpdeskemnek idaig nemsikerult megoldania a problemat.pedig toroltek az osszes pw-t a bongeszobol, de nem mukodik...
raadasul kb minden nap du, ledob, kizar a ceges halo..a gepen minden frissitve van, nincs rajta semmi mokolas de az it tehetetlen, ezert gondoltam megkerdem hatha itt talalkozott-e mar vki hasonlo hibaval..
a jelszot nem gepelem el, hisz munka kozben dob le..(a ceges halozat)
-
dellfanboy
őstag
w10 ala milyen defragger, lemeztoredezettsegmentesito progit ajanlotok?egyaltalan defaul-bol van rajta vmi cucc?
-
dellfanboy
őstag
koszonom mindkettotoknek, gondoltam hogy egyszeru lesz de ugy latom a fatol nem lattam az erdot

-
dellfanboy
őstag
adva van egy win10-es laptop.
szeretnem az asztalon a parancsikonokot szabadon mozgatni,(pl. jatekok jobb, programok bal oldalon) viszont akarhogy rendezem csak sorba tudom oket tenni.
hol tudnam bellitani hogy a parancsikonokat szabadon mozgathassam?(jogtiszta angol Windowsom van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kutya topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest