Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Kis Retro :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Jéghorgászat
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
két gyári win 8 gép otthon egyikre simán felment , sony vaiora ezt a hiba kódot dobta ki
"0×c1900101 - 0x3000f"data migration hibát ír google semmi értelmeset nem mond rá... most próbálkozom egy olyan frissítésél most , hogy lementettem mindent , hogy upgrade de ne tartsa meg az adataimat hátha igy össze jön.
Ha addig bármi ötlet van szóljatok..
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
lenne egy "kis " problémám. ma updatelte magát ez a csoda oprendszer , azóta nem működik a billem.
eszköz kezelőbe a bill alatt két felkiáltó jel is van:mind a 2. hid billentyűzet hibának meg azt írja nem tudja betölteni az illesztő programot mert vagy sérült vagy hiányzik.. kód 39
az eszköz illeszt (%hs) nem tölthető be
Hibaállapot : 0x%xnah erre varjon valaki gombot... újra raktam az usb drivert nem oldotta meg, mi a fuckot kavarhatott be az update?
köszi a helpet
-
Steven
addikt
Nálam is ua az a hiba (KB3087040) - Hiba: 0x80004005 nem találok semmi megoldást rá ... elég fos... mostanában az az érzésem hogy kicsit kutya futtában megy a foltozás
-
Steven
addikt
olyanban kérném a segítségeteket , hogy mitől lehet hogy win 10 upgrade óta akad a hang youtube és filmlejátszás közbe.. de így random be akad meg akad a gép. Ami fura , hogy terhelés alatt pl game soha nem akadt meg.
néztem a Turinggal anélkül , néztem a drivereket jelenleg mindenből a leges legújabb....
fx topikba javasolták állítsam át a lejátszási minőséget 24 biten 44100 mhz re mert hogy bugos a hang kari driver és hogy megoldja , át állítottam de így még az xbox streamlés közbe is meg meg akadt a hang ami még furább mert eddig csak youtube és film alatt csinálta...
-
Steven
addikt
Kérdés?
Nálatok megy a win store?
nálam 0x80131500 ezt a hibát írja ki mind laptopon mind pc-n
-
Steven
addikt
Lenne olyan problémám ,hogy amióta win 10 van a laptopon random fagy a gép. Közel egy éve, nem sikerül megoldást találnom arra , hogy, ha mind a két vga aktiválva van benne ne fagyjon ki a desktop.
Azt hittem a win 10 javítások újabb driverek idővel meg oldják , hát nem így lett.kövi a helyzet játszol vele stabil ,webezel vele, dolgozol vele stabil... ha ott hagyod 20 percre mozdulatlanul akkor simán kifagy.... én az energia takarékosságra gyanakszom... windows reinstall sem segített...
konfi i5 3320m és 7670m amd vga
legújabb intel driver és amd driver fent amúgy régiekkel is ezt csinálja.
valakinek bármi megoldás ami eszébe jut meg köszönném
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kupon kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Warhammer 40,000 : Space Marine 2
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest