- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsengődiGeri
tag
válasz
King Unique #99524 üzenetére
Bocsi ha érthetetlenül írtam le a dolgokat. Lehet alapból hülyén álltam neki a dolognak.
1. Csináltam egy rendszer mentést a GPT rendszerű NVMe kártyám első 4 partíciójáról.
2. Beépítettem az NVMe mellé egy SATA csatolójú 2,5" SSD-t amit GPT-re állítottam be, az elejére csinált a rendszer egy 125MB-os partíciót aztán kihagytam további 64GB üres helyet. A maradék helyre raktam egy NTFS partíciót adatnak.
3. Erre az üres particionálatlan területre szeretném feltenni a mentést, így lenne két egyforma rendszerem amit BOOT közben F8 után tudnám eldönteni melyiket indítom és még a multiboot sem kavarna be (egymástól teljesen független lenne egymástól a két rendszer).
Na ez nem megy, nem tudom kijelölni azt a 64GB üres helyet hogy oda tegyem a mentést.
+ Az NVMe GPT,MSR partíciója 16MB az SSD GPT,MSR partíciója 128MB, gondolom ezt békén kellene hagyni, vagyis mindegyiken meghagyni a sajátját méretűjét mert az a két meghajtó méretkülönbségéből adódik.A problémám az hogy a program nem is akar más helyet engedni kijelölni visszaállításra mind az eredeti NVMe-t amiről a mentést készítettem.
Így talán már érthető a problémám.
-
CsengődiGeri
tag
válasz
King Unique #99524 üzenetére
Bocsi ha érthetetlenül írtam le a dolgokat. Lehet alapból hülyén álltam neki a dolognak.
1. Csináltam egy rendszer mentést a GPT rendszerű NVMe kártyám első 4 partíciójáról.
2. Beépítettem az NVMe mellé egy SATA csatolójú 2,5" SSD-t amit GPT-re állítottam be, az elejére csinált egy 125MB-os partíciót aztán kihagytam további 64GB üres helyet. A maradék helyre raktam egy NTFS partíciót adatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest