Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz FistXL #98384 üzenetére

Töredezettségmentesít a win, Defender kikapcs káros. Gyáriból max azt törölném ami simán eltávolítható jobb klikkre.
    Ne csináld hogy ennyire beleszól az elérésbe ha 2-3 naponta 1-2-3 app frissül kb. 5mp alatt. :U

(#98387) vlevi :
    Lemezkarbantartóval való törléssel szerintem még senki nem tett tönkre rendszert. Max 1809 óta a saját letöltéseit tűntette el. :)

• vlevi

nagyúr

- Állandó CCLeanerezéssel egyszer majd véletlenül törlődik valami, aminek nem kellett volna.
    - WU csomagok törlése. Oké, ezt értem,
    - Auslogic helyett szerintem elég a win gyári töredezettségmentesítése is. Az SSD-t sem kell külön optimalizálgtani
    - Temp törlés az rendben van, de nekem szerencsére nem dagad a temp könyvtár. Nem mondom, hogy üres, de elfér.
    - automatikusan induló cuccok. Hát, néha azért van olyan, ami jó, ha elindul.
    - Alvó állapot letiltása Azzal nem az alvást, hanem a hibernálást tiltod le. Egyébként ez nálam is megvan.
    - Én pl. pont a fényképnézőt töröltem le, sok másik appal együtt, de a store-t meghagytam.
    - Defender letiltása. Hát, te tudod. Mivel én ezt használom víruskergetőnek (+ 1-2 havonta elindítom kézzel az MBAM-t), nálam marad. Nincs vírusom, szóval nekem eddig bevált.
    - minden alkalmazás rendszeres frissítése Ez is rendben van. De a Windows-t is frissíted, vagy kiütötted a WU-t?

2015 óta fenn van nálam a W10, nem lassult be, mindezt úgy, hogy sosem volt telepítve a CCcleaner.
    Az a probléma, hogy én ki tudom szűrni az írásodból azt, ami nem feltétlenül jó, vagy én máshogy gondolom, de, ha valaki elkezd törölni mindent, amit a CC, vagy a W10 lemezkarbantartó felkínál neki, akkor azzal nagy kárt is tud okozni, utána pedig jön a sírás-rívás, meg a szaravindóz.

törölt tag

Komolyan mondom elkapott a nosztalgia, mikor írtad azt a listát. Nagyjából 15-20 évvel ezelőtt szórakozgattam ilyen szinten tweakeléssel, de már akkor sem kellett volna. :D
    Felejtsd el ezeket. Rendszertelepítés után semmi dolgod nincs, max. letörlöd a gagyi uwp appokat. Ehhez nem feltétlenül kell külső progi, de ha mindenáron azzal akarod, akkor geekuninstallerben van ilyen lehetőség.
    Defendert akkor sem kell tiltani, ha mást használsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés