Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Gondoltam hogy nem vagyok ezzel a problémával egyedül, redditen is felmerült szintén Ryzennel kapcsolatban. Ott sem volt egyértelmű megoldás, csak az álltalatok is említett lecsatolás a gépről/áramtalanítás, ami szerintem elég gáz, a windowsra nézve.
A process monitorral próbálom kideríteni hogy mi nyúlkál a lemezekhez, logok már vannak, megoldás még nincsen
Doky586
Nálam 3 hdd van egy régi nagy házban zajcsillapítás nélkül, ha órákon át vagy tovább megy a gépem és nem nyúlok hozzájuk akkor jobb ha csöndben, kikapcsolva várakoznak. Nem a fogyasztás zavar, hanem ahogy csicso82 is írta, a zaj
A manuális áramtalanítás, 3 hdd elad egy halkat vesz, esetleg ezek kiszervezése egy nas-ba mind a probléma megkerülése és nem megoldása, ezért próbálom egyelőre a windows felől megközelíteni a gondot
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi