Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
"Amit beallitottal, azt megtartotta."
Akárcsak a win10, egy hónap híján két éve tartja a beállításaimat úgy, hogy az öszes update és upgrade fenn van. Ja, ha ragaszkodsz az appokhoz, akkor azokhoz automatikusan jár a szívás, nem tudom, ezt eddig hogy nem lehetett észrevenni, beépített képnéző meg store, jézusom...
-
Buckey
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Én voltam az, aki a Linuxra megy vissza, csak kell egy jó USB wifivevő, amit a Linux is támogat.
Én is azt hittem az elején, hogy kész, ez is szar. Az első pár órában öregedtem pár évet, de utána a 4 évben meg semmit! Amit beállítottam, az be volt állítva. Az elején túrni kellett a netet egy-két driverért, de pár parancssor bemásolása után megszűnt minden probléma. Még a frissítések sem okoztak gondot. Nem állítódott el semmi, csak használtam.
Két kollégám is 5. éve megelégedéssel Linuxozik, az egyik most hozta el, hogy frissítsem a legújabbra! 5 év után, csak azért, mert a legújabbra vágyik! Melyik Windows csinálja ezt meg hiba nélkül?
A másik kollégám meg évente 2-3-szor nyaggat, hogy nézzem meg a Windowsát mert valami nem jó.Játszani nem játszok, a szövegszerkesztés,zeneszerkesztés, net, filmnézés, letöltés, levelezés és hasonlók meg jól mennek a Linuxon is. Hogy nincs mindenhez driver? A népszerű cuccokhoz van minden, csak én szeretem az újdonságokat, és most ez akadályoz driver fronton a Linuxban.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Call of Duty: Warzone
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi