Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
#86564352 #69256 üzenetére
Köszönöm.
TE jó ég itt van egy olyan opció, hogy let me set the input language for every different app. Ez óriási segítség lenne nekem. Hogy lehet ezt beállítani?
Minden adobe termékhez hotkeyeket használok, amiket a magyar bill nem tud, és állandóan cserélgetni kell. Van rá mód hogy megtanítsam a winnek hogy mikor adobe programban vagyok akkor angol legyen a beviteli nyelv
Annyira kis banális dolog, de mégis nehéz elhinni hogy lehetséges.szerk:
nyilván bepipáltam, és most ha váltogatom a programok közt akkor a nyelv is változik, de az options menu inaktív, szóval nem tudom hogy ezt kell-e még finomhangolni, vagy tényleg ennyi volt, és innentől királyság van?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest