Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#58000384 #26388 üzenetére
Nem is azon van a hangsúly, hanem azon, hogy a részesedés láthatóan nem úgy alakul, ahogyan ők ezt szeretnék, ezért erőltetik ennyire a frissítést...
Az nem mentség, hogy "így járt", mert alapból nem is kellene automatikusan betenni a WU-ba, csak ha azt előtte külön igényli a felhasználó, lefoglalja a GWX appon keresztül. De mint látjuk, már az sem feltétlen kell hozzá, hanem egyből tolja bele a képébe, ha kérte, ha nem. Amikor nemrég frissen telepítettem 8.1-et, teljes WU frissítés előtt direkt kiszedtem a 10-es upgrade vackokat, erre csak felpakolta erőből mindet és restart után ott virított a GWX ikon a tálcán. Még jó, hogy nem volt minden automatára állítva, mert akkor már kezdte is volna letölteni. Mi ez, ha nem erőszakosság...?"Az a cél, hogy minél több gépen fusson ugyanaz a rendszer"
Ez csak egy jövőbeli cél, de ha van előtte 2, még sokáig aktívan támogatott rendszer, akkor eleve nem várhatják el mindenkitől, hogyan is várhatnák el, hogy ezeket idő előtt kukázza csak ezért, mert itt az újabb. De persze ők megint jobban tudják, hogy mi kell a usereknek, milyen OS-t használjanak...Voltak 7/ 8.1 esetében is kezdetben problémák, de nem feltétlen olyan bakik, hogy Start menü összeomlik és társai, vagy, hogy ugyanazon a gépen a felbontást nem lehet normálisan skálázni. Szóval ne ragozzuk, ne akarj győzködni, mert nem tudsz!
(#26389) Warter: köszönjük Emese...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest