Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#58000384 #26260 üzenetére
Szia!
És arra van valami megoldás, hogy pl. a levelező appom teljesen nulláról újrakezdjen?
Mert vannak nyűgjeim vele. Próbáltam póversel scripttel uninstallálni. msdn-en találtam a pwoershell scriptet, azzal sikerült is rendesen. Eltűn a startmenüből, törlődött a local appdata\packages könyvtár is, szóval tényleg megszűnt a gépemen a mail és naptár app.
De, amikor a store-ból újratelepítem, akkor kifirkantja a képernyőre, hogy a beállításokat újratölti, valami mentésből. És az a baj, hogy tényleg úrjatölti, és ennek hatására ugyanolyan szar, mint előtte volt. Na, én ezt a mentésből a beálltások visszatöltését szeretném kikerülni, hogy tényleg nulláról kelljen újra beállítanom a levelező progit. Most ui. az a bajom, hogy nem jegyez meg semmit. A legalapvetőbb dolgot sem. A beállításokban pl. bekapcsolnám az értesítéseket, be is engedi pöttyenteni a checkboxot, de amint kilépek a beállításaiból, és visszalépek, már akkor elfelejtette a beállítást
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest