Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
King Unique
titán
válasz pasadenas #50599 üzenetére
Teljesítmény, játékok futtatása stb. terén mondjuk, h igen.
Viszont az a kérdés, h mennyire vagy rugalmas, a "szar a csempe, xar a nyóc" dologhoz hogyan viszonyulsz, mert 8.1, de főleg 8.1 U1 óta sok kényelmi funkció belekerült, ami desktop használatot segíti, de sok "átlag usernek" még mindig érvágás a Modern Ui megléte, teljes képernyős appok és start menü hiánya...
Először akár érdemes lenne kipróbálni egy 90 napos Enterprise próba verziót, de, ha rugalmas vagy, akkor természetesen mehet[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
King Unique
titán
válasz pasadenas #50603 üzenetére
Rosszul fogalmaztam bocs... , appoknál pont a teljes képernyő sokak baja, h mért nem lehet méretezhető ablakokban futtatni desktopon, ami elvileg 9 újítása lesz majd. Szal ez is fő hibák egyike, ahogy start menü hiánya az elégedetlenkedők körében.
Én erre azt mondom, h egyrészt könnyen vált 2 felületet között az ember, kilép, tálcára rakja full screen appot, illetve, ha dolgozik több ablakkal gépen, azt úgyis desktopon teszi, ottani progikkal, nem modern appokat nyomogatja hármasával, de lehurrogtak másik topikba...
Ha több appot nyitok meg egyszerre, ott meg kifejezetten szeretek köztük charms baron, v Alt+Tab váltani, ami ugye elég gyors és, h átlássam, bőven jó, ha tálcára tudom őket pakolni. Szerintem az, h desktopon egyszerre 3-4 ablakban lássam az appokat, v épp vegyítsem desktop programokkal, nem annyira létszükséglet. De, ha vkinek az, akkor az ő dolga, el lehet fogadni azt is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest