Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz DS39 #25381 üzenetére

Én is inkább úgy vagyok vele, hogy nem árt neki, ha frissen van telepítve. De nekem sem volt kedvem újrarakni.
    Októberben kapott SSD-t a rendszer, akkor elb***tam a mentést. Volt, csak sérült lehetett az image, mert nem rakt avissza a windows backup. Pedig akkor sem akartam újrarakni a windowst, csak HDD ki, SSD be, gondoltam 10 perc és megvagyok. Hát nem... :( Na, mindegy, újraraktam, pár nap volt, míg belaktam a rendszet, Visual Studio, satöbbi. Mert nem is a windows újrarakása az idő, hanem amíg minden progi, beállítás, toolbar és tweak a helyére kerül. Pedig nekem nincs is olyan hardverem, aminek hajtépős driver telepítése lenne.
    Naszóval elég az hozzá, hogy amikor ez után 2 hónappal lehetőségem nyilott lecserélni a gépem belsejét is, akkor már marhára nem volt kedvem megint elölről kezdeni az egészet. Lelkiekben felkészültem rá, install cd a kezem ügyében volt, de nem kellett elővennem. Azóta is megy a gép. Igaz, hogy az SSD-s balhénál már én sejtettem valamit, mert hiába csak 2G RAM volt abban a régi gépben, 64 bites win7 került rá.

Új hozzászólás Aktív témák