Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Blizz
őstag
Lenne egy problémám,felraktam a telefonomhoz(lg kp 500) kapott cd-t,de amikor elindítom a progit, bedugom a telefont a gépbe,újraindul a gép.Felraktam most az usb drivert ami az alaplap cd-én volt.Így már működni fog rendesen?
Más:
x86-om van decemberi változat integrált,melyik magyarosítást érdemes leszednem?
No mistakes, just happy little accidents
-
Blizz
őstag
válasz szabonagyur #5243 üzenetére
Ultimatem van,viszont folyamatosan upgradeol,lehet majd felrakja. köszi
-
Blizz
őstag
válasz szabonagyur #5246 üzenetére
Igenigen,utánanéztem,már telepítem.
-
Blizz
őstag
Ha olyan 40-50percig nem nyulok a géphez,akkor mindig fogja magát és újraindul,lehet hogy az upgrade miatt,de kb ez már a negyedik eset.
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
Alvó állapotot kikpacsoltam,lehet ez a megoldás?
-
Blizz
őstag
Mért van az,hogyha megnyitom a telómnak szánt külön programját,mert szeretnék rá feltenni dolgokat,fogja magát berezzen a kép ,kiírja hogy súlyos kárt szenvedett a gép, elszámol 100ig gyorsan,majd újraindul.Nem mindig csinálja ezt,de idegesítő amikor igen.
-
Blizz
őstag
Mért van az h a directx 11-et is kezeli a kártyám és felrakom a 10-t,de a crysis nem ismeri fel.Nem tudom nagyon magas beállításra venni.Nem engedi. (win7 x86)
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
Pórbálok feltenni egy Realtek AC'97 drivert,de nem engedi.Kiírja h nem tudja azonosítani a kiadót,de hiába nyomom tovább ,hogy tegye fel egyébként is,nem történik semmi.5.1-m van és csak 2hangszoró működik.Olvastam az első hsz-t,de gondoltam h inkább megkérdezem hátha van vmi ötletetek.
-
Blizz
őstag
válasz Laccoss #18487 üzenetére
Alapból semmi hang nem volt rajta,alaplaphoz töltöttem le drivert.És igen filmnél,zenénél,játéknál akarom hallani.Felraktam az alaplaphoz tartozó dvdröl a drivert de ugyse volt hangja.És ezért kellett letöltenem,de így is csak 2 működik.
-
Blizz
őstag
Sziasztok,lenne egy problémám amire nagyon rég keresem a megoldást,de sehol sem találok.A probléma a következő ha magasabbra veszem a hangot mint ami megszokott nálam (11) akkor egy idő után nem tudok lejátszani filmet egyszerűen megakad késöbb tölt be,nincs hangja.Mostanában pedig ahogy belépek a winbe már egyáltalán nem játsz le hangot filmekben.Winamp működik és a játékok hangja is rendbe van.A Youtubeon se tudok nézni semmilyen videot,ott is csak tölt, egy idő után látom,hogy elkezdi tölteni de semmi hang.
Magyarul vmikor van hang vmikor nincs.
Win7 64bit!
5.1es hangfal.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest