Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
westz
tag
Szóval kedves hölgyeim és uraim, akinek olyan problémája van, hogy a Windows 7 rendszere a leállítási folyamat megindítása után nem áll le (a számítógép nem kapcsol ki), esteleg a videokártyát lekapcsolja, de de az alaplapról nem veszi le a feszültséget, a megoldás a következő:
Start -> Számítógépen jobb klikk -> Tulajdonságok -> Eszközkezelő ->
IEEE 1394 busz - állomásvezérlő -> VIA 1394 OHCI szabványnak megfelelő állomásvezérlőn jobb klikk -> Tulajdonságok -> Energiagazdálkodás fül -> A gép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg jelölőnényzetet bejelölni.
Ezek után a számítógép a szokásos módon leállítható, nem kell a kikpcsoló gombot nyomva tartani, hogy elzsibbadjon az ujjad.

-
westz
tag
Sziasztok!
Win7 64 bit Ultimate telepítettem, shutdown után nem áll le a gép, a monitort és gondolom a videokártyát kikapcsolja, de az alaplapot nem.
Kikapcsoló gombbal tudom leállítani.
Láttam, már több embernek volt itt hasonló problémája, de megoldást nem találtam.
Ha valaki tud megoldást előre is köszi.
-
westz
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére

-
westz
tag
Sziasztok!
Win7 64 bit Ultimate telepítettem, shutdown után nem áll le a gép, a monitort és gondolom a videokártyát kikapcsolja, de az alaplapot nem.
Kikapcsoló gombbal tudom leállítani.
Láttam, már több embernek volt itt hasonló problémája, de megoldást nem találtam.
Ha valaki tud megoldást előre is köszi.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest