Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
scope2007
üzenetére
A marhaságot utólag szerkesztetted át, hogy idézőjelekbe legyen...
Na de apróságokon nem fogunk összeveszni, csak lehetőleg ne állíts olyat, amit én nem írtam. Még idézőjelekbe se!A többiről - ideértve a rendszer-visszaállítást is - meg már leírtam a véleményem, aki meg akarja érteni, az meg is érti. Számomra egyszerűbbnek tűnik pár kattintásból visszaállítani a rendszert egy esetleges összeomlás esetén (na nem mintha olyan sűrűn kellene használni, de megnyugtat a tudat, hogy ott van ha kell), mint újrahúzni az egészet (nekem lassan egy hét kellene ahhoz, hogy friss rendszer esetén mindent beállítsak, úgy ahogy már megszoktam). Örülök neki, hogy neked erre is van időd és gondolom nem ment semmilyen program a c meghajtóra és még véletlenül sincs ott semmilyen dokumentum, vagy kép.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"és nem is lesz"
Ez az amit se te, se más nem fog tudni megmondani előre, hogy mikor lehet szükség a rendszer-visszaállításra.
Fentebb írtam már, hogy nem az a probléma, hogy te kikapcsoltad, azt csinálsz amit akarsz. De olyan jól összeszedted azt az írást, akkor legalább annyit tegyél bele, hogy a rendszer-visszaállítás kikapcsolása nem javasolt.
Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de apróságokon nem fogunk összeveszni, csak lehetőleg ne állíts olyat, amit én nem írtam. Még idézőjelekbe se!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)