- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
üzenetére
17,8GB nálam a Steames, fullos verzió.
Nincs benne légi jármű, amit használni tudsz.Amúgy marhára optimalizálatlan a játék, pár napja néztem meg hogy fut az új kártyámmal, vannak beállítástól független fps droppok.
Nem mondom, hogy játszhatatlan, mert megjelenéskor alacsonyabb beállításokkal egész élvezhető volt, de azóta igen magára hagyták a programot.
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
TDM szerintem nincs benne, de persze lehet, hogy tévedek!
Egyébként és megjelenéskor játszottam vele. Már akkor is várni kellett a multira, nem volt az a nagy tolongás. Azóta gondolom teljesen ki is halt. Maga a játék meg erős jóindulattal is csak közepes. Szerintem nézz valami másik játékot. Csak van valami új, ami jó is!

-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Több is van.
1) Hagyományos. CTF, a játékosok lövöldöznek egymásra.
2) Üldözős. Az egyik játékos járművel megpróbál eljutni a következő chechpoint-ra. A másik játékos közben a városi dolgok meghackelésével próbálja ebben megállítani.
3) Hackelős. Az egyik játékos megpróbálja meghackelni a másik játékost. A másik meg megpróbálja megkeresni és kiiktatni a hackert. Itt minden játszik a bújócskától kezdve az autós/közlekedési járműves hajszáig!
-
szami777
addikt
válasz
üzenetére
Ha mindkettőm lenne, konzolra venném, van egy rossz érzésem, hogy az optimalizáltsággal lesz gond pc-n. Ac4 black flaget is elég csúnyán félreoptimalizálták.Ez az egy olog, ami miatt nem vettem még meg, maga a jatek csúcs lesz, ahogy azt az ubitól eddig is elvárhattuk.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest