Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
válasz
tomsics
üzenetére
Szia!
Röviden leírom neked, sajnos ki kell tapasztalni.
3 új sebzés típus jelent meg a játékban:Fizikális:
Impact - Becsapódás
Puncture - Szúrás
Slash - VágásElementális:
Cold - Jég
Electric - Elektromosság
Heat - Tűz
Toxin - MéregKombinált Elementális sebzés:
Blast - Robbanás
Corrosive - Korrózió
Gas - Gáz
Magnetic - Mágnesesség
Radiation - Sugárzás
Viral - VírusKét csoportra lehet bontani az ellenfeleket, Robot ( az összes Corpus ) és hús-vér ellenfelek ( Infested, Grineer )
Minden sebzés típus más ellen jó, célszerű a fegyvereknél az A-B-C slot-ot eszerint felépíteni, esetleg külön ellenfelenként megválasztani a fegyvereket is.Pár példa:
Impact jó:Shield és Robotok ellen, de nem ér semmit az Infested-ek ellen.
Puncture jó:Armor és Robotok ellen, de nem ér semmit az Infested-ek ellen.
Slash jó: A hús-vér alapú ellenfelek ellen ( Grineer és Infested), de nem ér semmit a Robotok ellen.Aztán kaptunk egy Status Effect nevű cuccot. Ez végül is a sebzések mellékhatásai bekövetkezését mutatja.
Mellékhatások - Status Effect ( elnézést a fordításért nem tudom mire lehet pontosan fordítani )Impact - Knockback
Puncture - Weaken
Slash - BleedCold - Slowdown
Electric - Chain Attack
Heat - Fire DoT
Toxin - DoT to HealthBlast - Stun
Corrosive - -Armor
Gas - Toxin AoE
Magnetic - -Max Shields
Radiation - Confusion
Viral - -Max HealthAz infókat innen szedtem és próbáltam értelmezni - [Damage 2.0]
Ha valamit rosszul írtam elnézést kérek! Remélem nagyjából sikerül elmagyaráznom!?
Ha kérdésed van keress nyugodtan megpróbálok segíteni! -
leviske
veterán
válasz
tomsics
üzenetére
Én is sokáig küzdöttem érte, mire kiadta. (A klánban rendesek voltak, kismillió kulcsot ellőttek csak erre.)
Mostanra viszont már készülget. (Tegnap előtt dobta ki éjféltájt, mikor már csak "berángadtak" egy meccsre.
)Amúgy ha valakinek kell segítség, vagy klán, egyebek, az szóljon és megpróbálom beszervezni. Én nem vagyok nagy pró játékos, de akikkel megyek, azokról merem állítani, hogy igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)