- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Köszi!
Épp a minap morogtam, h pár hete még naponta dobált ilyen-olyan boostereket. Most meg van pár új cuccom, meg formáztam egy vagon meglévőt, 'oszt nincs booster...További (rém)történetek:
nightwave, feladat volt elfoglalni egy crewshipet. Beléptem random csapatba Earth körzetben, beírtam chatre, h ez a feladatom. Semmi válasz, ez megszokott is. Elfoglaltam egy crewshipet, persze előtte a vadászokat is lődöztem. Kiírta, h ugrás a hajóraa mert továbbállunk. OK, mondom akkor visszateleport... de a chatre már írta is egy magyar, h mit csinálsz rabolod az időmet és persze egy halom khmmm... jelzővel megpakolva. WTF? után kiléptem, a vicces, h megadta a lootot is. De itt nem ért véget, elkezdett privátokban is elég durván rámirogatni. Ignore és report lett a vége, sztem ennyi idő alatt a 2. reportom talán.Pár nap múlva valami standard küldi, elvoltam, a csapat is OK volt. Beírja egy srác -magyar ismét-, h szia! vagy sziasztok, akármi. Én visszaírtam, h szia. Majd vmi ilyesmit írt, h a szarját megenném-e? ... visszaolvastam gyorsan, h esetleg nem nekem írt, vagy vkinek köszönt és én válaszoltam rá véletlenül, de nem. Kérdeztem, h mi a baja? Megint csak pár trágár sor volt. Erre kissé morci lettem, írtam, h ilyen 8-9 évesen már nem kellene génél ülnie, menjen aludni. Ebben is volt pár vulgárisabb szó, az igaz.
Ezen meg a komája rágott be, és voice-on elkezdett pofázni, h azért ugatok, h 9 évesek, mert nem értem a poént. Mondom ez nem vicces, lehet anyádnak az, nekem nem annyira... Erre nem hagyta abba, végig pofázott -szerencsére már a végén jártunk. Nem vártam meg, h ezek is még fél órát privátba tolják a faSSágaikat, inkább ignore-ra tettem.
Mások is írták, h magyarokkal a legnehezebb, tényleg ennyire bunkó nép lennénk (OK, német származásom ellenére is ide sorolom magam)? Pár nap múlva azért találkoztam jobb emberekkel is, egy új tagot is hoztam a klánba. Lehet a fenti majmok csak a kivételek, legalábbis remélem... Otthonról nagy a pofája pár embernek, h apu egy szobával arrébb nézi a TV-t... egy nevelő hatású pofont azért elkentem volna a kis homárok arcán

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Honda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest