Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz s4hu|SyD^ #7060 üzenetére

Be vannak már vagy legalábbis voltak formázva a fegyvereim és framjeim és van még tartalékba 47db BP + kész forma. Mielőtt abba hagytam eldobtam adtam mindent ami nem lett rendesen megcsinálva. A Paris Prime is azért low lvl mert forma resizte. Orokin is bennük volt a 2x annyi mod pontért. :K Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.

Fegyverek közül akkor a BoltorP + SomaP páros maradhat? Nagyon szerettem főleg ha volt mellé OrthosP és Armstrung (robbanó töltetes secondary nem tudom így írjuk e fejből).

Cuccokat is csekkolom akkor, elég régi cuccokal vagyok tele tuti a java már rég vaultos anno emlékszem a Paris Prime egyes részeit sem volt túl könnyű kiszedni.

Plat tipet is köszönöm! :R Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.

ViZion Köszönöm! :R A P2W-é válástól tartottam de akkor nem lett túl "drága" a játék azóta sem ez jó hír.

Köszi akkor maradok Ash-nél, esetleg a Nekros Primet megéri megépíteni?
    Loki már nem életképes? Nagyon szerettem már csak a külseje miatt is Exca Prime után szerintem a legszebb frame.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés