Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Be vannak már vagy legalábbis voltak formázva a fegyvereim és framjeim és van még tartalékba 47db BP + kész forma. Mielőtt abba hagytam eldobtam adtam mindent ami nem lett rendesen megcsinálva. A Paris Prime is azért low lvl mert forma resizte. Orokin is bennük volt a 2x annyi mod pontért.
Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.Fegyverek közül akkor a BoltorP + SomaP páros maradhat? Nagyon szerettem főleg ha volt mellé OrthosP és Armstrung (robbanó töltetes secondary nem tudom így írjuk e fejből).
Cuccokat is csekkolom akkor, elég régi cuccokal vagyok tele tuti a java már rég vaultos anno emlékszem a Paris Prime egyes részeit sem volt túl könnyű kiszedni.
Plat tipet is köszönöm!
Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.ViZion Köszönöm!
A P2W-é válástól tartottam de akkor nem lett túl "drága" a játék azóta sem ez jó hír.Köszi akkor maradok Ash-nél, esetleg a Nekros Primet megéri megépíteni?
Loki már nem életképes? Nagyon szerettem már csak a külseje miatt is Exca Prime után szerintem a legszebb frame.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sorozatok
- OpenMediaVault
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha azóta változott a rendszer akkor persze mehet elölről minden.
Azért vettem anno mert szerettem ha van kéznél és jött szembe valami jó deal anno a modokkal is nagyon jókat lehetett tradelni.