Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
gandalf
üzenetére
a bp nekem nem lett meg dojoba, pont akkor ugrottam ghost klánról shadowra, hiába nem volt senki sem a klánban, jól megszívattam magam vele (persze nem gondoltam volna), mert többet kellett farmolnia egy olyan (nagyobb) klánnak a blueprintért, uh visszaminősítettem ghostra (csak ez kurva sok idő volt hála a warframe logikának), csak mire visszaminősült az eventnek vége lett... személyes blueprint meglett, dojoba viszont nem - kitgunnál gondolom vagy rosszul választottad az alapokat és/vagy rosszul buildelted be, én youtubról vettem a buildet, ill. onnan építettem meg (catchmoon), közben lett hozzá rivenem is uh critre még ütősebb lett->7 formával, tényleg sok a valamire való ytber, pl Tactical Potato,Leyzar, Grind Hard Squad
küldihez armor modok ill, energia töltő hasznos lehet, ezeket nem használsz? egy olyan framere aminek alap hangon magas az armor szintje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Telekom Android STB + Külföldi használat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest