Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
gandalf
üzenetére
a bp nekem nem lett meg dojoba, pont akkor ugrottam ghost klánról shadowra, hiába nem volt senki sem a klánban, jól megszívattam magam vele (persze nem gondoltam volna), mert többet kellett farmolnia egy olyan (nagyobb) klánnak a blueprintért, uh visszaminősítettem ghostra (csak ez kurva sok idő volt hála a warframe logikának), csak mire visszaminősült az eventnek vége lett... személyes blueprint meglett, dojoba viszont nem - kitgunnál gondolom vagy rosszul választottad az alapokat és/vagy rosszul buildelted be, én youtubról vettem a buildet, ill. onnan építettem meg (catchmoon), közben lett hozzá rivenem is uh critre még ütősebb lett->7 formával, tényleg sok a valamire való ytber, pl Tactical Potato,Leyzar, Grind Hard Squad
küldihez armor modok ill, energia töltő hasznos lehet, ezeket nem használsz? egy olyan framere aminek alap hangon magas az armor szintje
Új hozzászólás Aktív témák
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest