Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz BerserkGuts #15198 üzenetére

Repcsiben 6.0-ában elvétve van jet (már ha nem dobál fel mint pl engem, ha 6.0-al keresek szinte biztos, hogy 6.7-7.3-ba fogok megérkezni) és ami ott van az álltalában azért van ott, mert olyan jet ami még a top proposokkal sem ér fel.
    A propelleresek és a jetek között van egy átfedés, a korai jetek - különösen az orosz yak 15, yak 17, de németekénél a ME262 A1U4, HE162 A2; amik simán lassabbak, kevésbé fordulékonyak, az oroszoknál nagyon kevés lőszerrel rendelkeznek - mint jobb a propelleres gépek mint pl az amerikai P51 H5NA, F8F1B, F7F, a német BF109 K4, FW190 A5U12, FW TA152-es sorozat, de írhatnám az angol Spitfire-ök tetejét, a legnagyobb tempestet, a japán J6K1-et, Ki84 Ochu-t, az olasz G56-ot, ami mind jobb mint az előbb felsorolt jetek, pedig ezek propelleresek. Csak ezek igazi top pro kategória, átfedésben a jetekkel.
    Szóval attól önmagában nem kell megijedni, hogy JETek annak az ember ellen, mellesleg azoknak is több szintjük van mint a propos gépeknek, bár kétségtelen, hogy az early jetek után (különösen USAnál) már nagyon erősek vannak.

Nekem meg pont az volt a játék szerencséje, hogy láttam egy videót róla, ahol repültek, meg repülős játéknak tűnt, és mivel egy jó alapvetőan AB felépítésű második világháborús játékra hatalmas igényem volt már akkor évek óta (korábban II Vh-s repülő gépeket maketteztem) így a játék nálam instant szerelem lett. Néha kipróbálom a tankot is, de pár meccs után mindig rájövök, ha ez egy tankos játék lenne már rég el is felejtettem volna ...

• aradebil2

senior tag

válasz BerserkGuts #15198 üzenetére

Air realisticben bázisokat kell bombázni, airspawnod miatt az esetek 90%-ában simán odaérsz míg a többiek felszállnak, és jó eséllyel el is tudsz menekülni, vagy lelőni az üldözőket a hátsó 20 mm-essel. Jet game sem akkora gond ,persze észnél kell lenni, 600-630 km/H IAS-sal majdnem minden elől el lehet menekülni.

Új hozzászólás Aktív témák