Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nekem mindig az ágyra van rakva és úgy gépelek rajta. Késöbb venni akarok hozzá egy bt egeret és egy bill.-t is.
A filmek szépen mennek rajta. Eddig nem volt gond egyik formátummal sem.
Egy gyíka van a gépnek eddig.... Az óra folyamatosan rossz idöt mutat. Hiába állítom be manuálisan vagy teszem automatára (hálòzat adja meg) mindig hülyeséget mutat egy idö után. Azt hogy miért csinálja még nem jött rá. -
jacis
nagyúr
Én eredetileg Samu Galaxy 10.1-et akartam, de azt mondtàk, hogy 3-4 hét múlva lesz belöle.
Elolvastam ennek a gépnek a speckóit és kiderült, hogy nagyobb proci van benne mint a Galaxy-ban és még bövithetö is a memóriàja. Bementem a vodàhoz és kiderült, hogy olcsób is sokkal mint a galaxy meg van is belöle egy darab még készleten. Gyorsan meg is vettem aminek azóta is nagyon örülök, mert jó gyors és egyelöre nagyon tetszik. Hallgattam ma rajta zenét és elmondható róla, hogy nagyon szépen szól és a hangerö is.igen komoly torzìtàs nélkül. Egy valami viszont furcsa: az akksit alig tudja feltölteni a gyälàri töltö ha közben hasznàlom a tabot. -
Blamazs
senior tag
Neked szerencsed volt. En is ma akartam venni egyet, de sajnos 2 vodafone uzletben sem kaphattam meg, pedig volt mindegyikben. Vmi rendszerhiba miatt nem tudtak odaadni.
Remelem holnapra javitjak a hibat es megvehetem.
Par tapasztalatot irhatnal rola azert. Milyen benyomasaid vannak rola? -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ma sikerült beszereznem egy ilyen tábla PC-t és meglepetésemre az alacsonya ára ellenére nagyon komoly teljesíménnyel rendelkezik.
Szeretném ha lenne ennek a tabletnek is egy topik ahol mindent ki tudnánk tárgyalni a tabról illetve a tartozékairól.
A Vodafone Smart Tab 10 fő jellemzői:
•10 hüvelykes, WXGA 1280x800 pixeles felbontású kijelző.
•Kétmagos, 1,2 GHz-es Qualcomm processzor.
•Gyors internet-elérés, a WiFi mellett a beépített 3G/HSDPA modemmel 14,4 Mbit/s elméleti maximális letöltési és 5,76 Mbit/s feltöltési sebességre képes.
•Nagy felbontású fotózás és HD videofelvétel a 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátlapi kamerákkal.
•A HDMI kimenettel rendelkező táblagép TV-hez csatlakoztatható, így a nagyképernyős játékon kívül a HD videofelvételek és képek is megtekinthetők.
•A készülékben egy 6800 mAh teljesítményű akkumulátor teljesít szolgálatot.
•16 GB belső memória, amely 32 GB-ra bővíthető.
•Tömege mindössze 672 g.Első kérdésem az lenne, hogy ki milyen tokot használ ehhez a masinához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Asztalos klub
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest