Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Aktív témák
-
atus
senior tag
Nézd meg az időpontot, hogy mikor írtam, aztán nyilatkozz. 20 mp alatt nem valószínű, hogy el tudtam olvasni mit írt, és utána bejelentkeztem, majd megírtam a hozzászólást, és visszajöttem. Leginkább egyszerre írtuk, és amint láttam mire kell neki, kijavítottam az utolsó két szekciót, hogy ne tudja felhasználni. Neked viszont volt 10 perced arra, hogy felfogd mi is történt, ennek ellenére csekély siker sem koronázta eme próbálkozásodat. Egyébként alapvetően segítőkészek vagyunk mi házigazdák, és alapból nem feltételezzük, hogy bárki, de főleg egy törzstag, mint keró ilyet szeretne tenni.
-
KERO_SAN
aktív tag
Jo, most pls ird le ide, vagy kuldd el emailben :]
-
KERO_SAN
aktív tag
Téma adott:D
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest