Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig ez az első ház, ami első blikkre jobban tetszik, mint a Stacker. Talán még másodikra is.
Viszont azt mondják, csak év vége felé lesz kapható. Ha addig nem áll össze a gépem, még a végén egy ilyenbe építem be.szacsee: CM Stacker STC-T01, vagy az alsó tápos 810. Vízre etalon, de komolyan. Nem is veszek Lian Lit, jobb ez annál!
Játékos: Aye aye, Sir! De lövésem sincs, miért ne lehetne hosszabbítani. Akkora áramot vinne, amivel a D-SUB nem bír el? Szerintem kizárt. Különben is, akkor miért csinálták szabványosra, s miért írja külön a kézikönyv, hogy ez D-SUB kábel?
-
törölt tag
Örüljetek velem, jövő hónap 3-ától kikötik a gázt, mert 10 milliós tartozása van a háznak a gázművek felé. Ezt mondjuk tél közepén is eljátszották egy hét erejéig, az nagyobb szívás volt.
Mindegy, max. nem kell gázt fizetni, több marad gépre!
[ Szerkesztve ]
-
Olekgsxr
tag
Nem tudom láttátok e, de nagyon ott van, szerintem
Egy jó vízhűtés rá azt full lesz.
[link] -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #72042496 #4655 üzenetére
Nem, mintha nem lenne elég igy is
Amúgy pont 3GHz-el többet, mint a te procid jelenlegAmúgyis csak fel kellene tennem a Kalyway-t, azt minden bódottá lenne, csak ugye jó lusta vagyok
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
shteer
titán
most értem haza a f8as randimról szerintetek hogy sikerült?
szerintem jónak tűnik..
-
fuzik
aktív tag
Pfujjjj ..... ez még a beszélgetős stage, vagy már túljutottatok rajta ?
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
törölt tag
Hiába, a szolgáltatók az alkoholizmusba taszítják a népet!
szacsee: Na, melyik az?
Közben megjavították a mikrónkat, kemény 500 pénzért, illetve további jó hír, hogy tudok itthonról BlackOps lapot szerezni. Utóbbi már nem ilyen olcsó, 81K az ára. Azt hiszem, még várok vele.
-
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Most nézem a showder clubot.... Pákó-s GPS-en meghaltam
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azé' mer nem nézel showder-klubot. Még egy régibe' Kiss Ádám poén vót ez, hogy látott valamit a "nemlehetkimondani-tube"-on...
Játékos: Neked meg tessék rcuppanni a Monty Python összesre,ha nem érted eztet
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz yakuza.tora #4690 üzenetére
tudtam, hogy ismerős, csak nem voltam biztos. Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
P00By
nagyúr
-
yakuza.tora
addikt
Uraim!
Olyan létezik, hogy ebben a kártyában nincs GPU hőfok szenzor???
[link]Alléz Olympique de Marseille!
-
fuzik
aktív tag
válasz yakuza.tora #4697 üzenetére
Előfordulhat.... vagy csak nem lehet monitorozni. Láttam már ilyesmit.... mármint, hogy nem lehet monitorozni.
[ Szerkesztve ]
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
P00By
nagyúr
válasz yakuza.tora #4697 üzenetére
Jól mondja fuzik
-
yakuza.tora
addikt
Hát ez nem gondoltam volna!
A 9600XT kártyámon (nem egy mai darab volt) a GPU és a memo is látható volt. A Galaxy 7600GS már csak a GPU-t mutatta, de ez most meglepett...Mielőtt elkezdenétek bombázni a kérdésekkel, hogy erre cseréltem az X2-t? Nem, nem erről van szó. Az egyik ismerősnek a kártyájáról van szó...
Alléz Olympique de Marseille!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat