Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #744 üzenetére
Innét egyszer próbáltam rendelni, 10K-m bánja. Megjött a visszaigazolás, átutaltam a pénzt, eltűntek. E-mailre nem válaszoltak, csak a pénzt nyelték be.
Rohadt egy cég, kerülétek el messzire!
Ebben a topicban ugye lehet ilyet:
Ha jövő héten sem érkeznek meg a cuccaim, piacra vágom a gépem, s eliszom az árát, a rohadt életbe mán! Ez persze csak vicc volt.szerk.: Ja, nem, ezek mások voltak. Levonták a pénzt, majd közölték, hogy nincs raktáron a cucc (1 db kábel), de emiatt egy hónapig visszatartották a rendelés többi részét is. VGA, blokkok, egyebek, nem kis értékben. Telefonon jól le lettek cseszve, nem egyszer, kétszer, vagy háromszor, utána elküldték a pakkot. De csak mert érkezett a kábelből. Szóval a vastag betűs rész érvényes marad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B@bL3ve5 #760 üzenetére
A Performance-PCs volt az, amelyik fizetés után egy hónapig nem csinált semmit.
Amelyik benyelte a pénzt annak már nem emlékszem a nevére. Főleg modding dolgokkal foglalkozott, rövid, fekete SATA kábelt rendeltem tőlük.
Más megoldást én sem tudok mint berendelni a cuccost ismerőshöz USA-ba, s onnét hazakülde(t)ni bízva abban, hogy ezúttal minden normálisan megy majd.
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #762 üzenetére
A termékről nincs, a Neweggről van. Ők megbízhatóak, viszont nem szállítanak akárhová az USA-n belül sem, legalábbis normális áron biztos nem.
Konkrétabbat sajnsos nem tudok, meg kellene érdeklődni valahogyan.
Én is boldog húsvétot kívánok mindenknek! Tojásfestékkel meg lehet színezni a gépben a hűtővizet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #770 üzenetére
Jah kérem, hogy itt szabadon lehet offolni? Akkor majd sűrűbben járok erre.
Házi pálinkát inkább magamba töltöm mintsem a gépbe. Ma is volt jófajta szilva meg vilmos, bár utóbbi nem házi. De azért finom.
yakuza.tora: Az elejéről lemaradtam: mégis hova kell Nektek az a lób.... nagy venti?
Pulsar: Tetszik a koncepció!
Azt még mondja meg valaki, hogy a bronzkerben csak méretre vágják a lemezt és vihetem, vagy derékszögben meg is tudják hajlítani, ill. kifúrni adott helyen? Vagy ilyen igényeket ne támasszak velük szemben?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #784 üzenetére
"Lusta vagyok kikapcsolni a gépet."
Vagy csak függő.
Amúgy ez a HDD oldalára hővezető nagy ötlet, jól le is koppintom. Azt hiszem rendelek a Conradtól 0.25-ös lapkát, jó lesz a memóriára meg a VGA-ra is.
Utóbbiról leszedtem ugyanis a blokkot, s látom, hogy kettő memóriachip fölött alig lett pasztás a lemez. A memóriákra ezért inkább hővezető lapot teszek majd.A blokkot azért szedtem le, mert a Tygon csövekről lemosom a feliratot, a kábelek spirálozva vannak, azokon sem látszik felirat, a blokkhoz járó csövekre viszont rá volt gányolva valami írás, feltételezhetően mordori nyelven. Ember legjobb barátja (nitrohigító) azonban megoldotta a problémát.
Amúgy alapjáraton nem vagyok ennyire idióta, csak nem bírok úgy várni, hogy semmit nem csinálok a géppel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #954 üzenetére
Mert most miért? Nem értem.
Látom, Te is áttérsz a nagyképernyőre. Állat az a projektor, de nem túl kicsi a felbontása?
Japánokat nem kell félteni, én igazából arra leszek kíváncsi, az EU mit mutat fel mondjuk 10 éven belül.
Az USA-t hagyjuk, nem akarok politizálni. De azért nem kicsit ütött a tegnapi Simpson családban, amikor Flanders nyíltan kinyilatkoztatta republikánus mivoltát. -
törölt tag
válasz yakuza.tora #957 üzenetére
Na igen, azokat olvastam, de nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá én is. Komolyan ledöbbentett az a gép!
Mondjuk filmre tényleg állat lehet a projektor, jó kis két méteres kép, nyamm-nyamm.
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #964 üzenetére
10 m DVI kábel elég hozzá?
Játékos: Most komolyan rábeszélnéd a majdnem 20K-s kábelre? Bár végülis... miért ne! Mindjárt kitörlöm az előbbi linket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #969 üzenetére
Ez brutális!
Ja és boldog szülinapot, Isten éltessen! Az ajándékot az Öregtől átveheted.
Ezzel együtt nekem is megjött a három hónapja várt RAM blokkom, plusz kettő bilincs - bár ebből valószínű a Faboryban kapható változat lesz a befutó.
11/8-as csövem még mindig nincs!
Játékos (#1001): Nálam csak 12 méter van. De ha a 30 centin múlt, miért nem szóltál? Meg tudtuk volna oldani gyorsan okosban.
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #1028 üzenetére
De lehet, hogy ma már lesz. Hétfőn pedig nagyon-nagyon valószínű, szinte biztos.
Igen, itt a nikkelezett Freezer! Shteer és Nyugdíjas szerint masszív, férfias darab. Már alig várom, hogy beszerelhessem! Képet sajna nem tudok feltenni, fényképezőm eddig sem volt, most viszont gépem sincsen.
De ha gondolod, péntek este vagy vasárnap élőben is tudom prezentálni, csak ne kelljen vele messzire mennem. -
törölt tag
válasz Játékos #1041 üzenetére
Az ám, memóra! S ha minden jól megy, három hónap várakozás után már a kezemben foghatom!
Közben megjött Conradból a hővezető lapom is, hétfőn át is veszem. Aztán megyek Fabory-ba bilincsért meg csavarért, este meg remélhetőleg a 2 méter Tygon csőért. Utána fúrás-faragás-ragasztás és beröffentjük a gépszörnyet! De be ám, Drágaszág!Következő lépésben pedig ráakasztok egy LE-40N87-et (fali tartón) és akkor már nagyjából olyan lesz a konfog, mint amilyennek réges-régen elképzeltem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #1046 üzenetére
Köszi, de az nem biztos, hogy szereti, ha gépre kötik. Márpedig ez gépre lesz kötve. Megaztán a Samsung nagyon bejön, kívül-belül tetszik, s most, hogy jönnek a 2008-as modellek, talán még csökken is az ára.
Fél 7 körül otthon vagy? Hazafelé benéznék a blokkért meg a két bilincsért. (Válaszolhatsz privátban is, csak azért kérdezem itt, mert úgyis offtopic, meg lusta voltam annyit kattintani. )
Amúgy nálam volt élet 1000 RPM alatt. Meg majdnem 70 fokos CPU és HDD hőmérséklet is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Haha, úgy néz ki, megjött a cső is! Ha mégsem, akkor Nyugdíjasból belátható időn belül rokkantnyugdíjas lesz!
A Conrad hővezető lapja is itt van, de meglepődtem, mert nem 200x200-as, hanem 120x200-as méretű. Mindegy, végülis elég lesz.
Fabory-ban is voltam, megrendeltem a szükséges dolgokat - bilincset és csavarokat. Ezek közül - tessék kapaszkodni - semmi sincs raktáron! Viszont 1-2 nap és meghozzák. Kellett nekem A4-es rozsdamentes acélból kérni mindet, egy kisebb vagyon lesz ez is. De hát, egyszer élünk.
Még O gyűrűt kell szereznem, ill. barkácsboltban is lesz egy köröm, de ezután már csak a munka hiányzik a gépből.
-
törölt tag
válasz B@bL3ve5 #1239 üzenetére
Nem lemezt, csavart. Jó sokat, alátéttel + 38 db bilincset. Sajnos ezekben mezei hornyolt csavar van, ráadásul ha a 16-os csőre rászorítom, túl sok kilógna... ezért eggyel rövidebb, kereszthornyolt verzióra cserélem. Mindez ~10K lesz. Ebből olyan 6-7K a bilincs, de ha egyszer sok kell belőle, akkor sok kell belőle.
Bronzkerben egyébként lehet venni lemezt, van nekik mindenféle anyagból. Hajlítani sajnos nem tudnak, vágni sem (mármint pontosan), de ahhoz adnak címet.
O-ring Kft.-t felhívtam, van raktáron a nekem kellő O gyűrűből dögivel. Holnap beszerzem ezt is. El se hiszem, minden együtt lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #1249 üzenetére
Cső sincs, a jó büdös francba. S még a fejüket sem tudom leordítani, mert nem én rendeltem.
Hővezetőből is 200x200-asnak kellett volna érkeznie, nem én vagyok a hülye.
Ma megyek és meggyőzöm őket, hogy az így keletkezett árkülönbséget nekik is jó lesz, ha beszámítják a most megrendelt 100x100-as lapba.S még időm sincs elolvasni ezt a sok offot. Nincs itt valami gumiszoba? A #&@!!!-ba nem akarok írni, még nagyon elragadtatnám magam és kapnék egy pár napos bant.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #1312 üzenetére
Május elsején egyébként beülök a kocsiba, s meglátogatom őket. Viccen kívül.
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #1322 üzenetére
LOL! Igazából haverhoz megyünk látogatóba (ejtsd: inni), de Ő nagyon közel lakik ehhez a trehány bandához.
Lehet ám, hogy az Aquatuning személyzetének gyilkolása helyett inkább a Mercedes, Porsche és Audi múzeumokat nézzük meg, régi vágyam, hogy ezeket lássam. Még régebbi, mint a vízhűtés.
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #1338 üzenetére
Ez is nagyon szép áotó!
Nyugdíjas: Ez az a radiátor? Számomra teljesen ugyanaz, mint a Black Ice, csak nem olyan szép fekete.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #1349 üzenetére
Jah, hogy fekete is létezik, trükkös! De tényleg, mit tud ez a radi?
Látom, itt van feketében. A G3/8" csatlakozó a vonzó benne? Vagy más miatt lesz ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valaki jó áron szeretne egy normális monitort a már csúcsra járatott vízhűtése mellé, akkor itt a nagy lehetőség!
Bár túl sok okom nincs az vigyorgásra, mert igazából - remélhetőleg csak átmeneti - pénzhiány miatt adom el.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #1620 üzenetére
Nohát, egy nyomtatón és egy mihaszna PhysiX-en múlik?
Én is bevásárolok Fu-Si termékekből. Megrendeltem a 4 és 7 portos USB HUB-jukat, a bluetooth adapterüket és zongoralakk fekete LX850 vezeték nélküli billentyűzet-egér kombót. Ezzel párhuzamosan eladó a Logitech MX3200 és a Cen Vision: M 30 GB lejátszóm. Ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #1629 üzenetére
Ezek mán, dikk!
A 4 portos az 3000 pénz, a 7 portos pedig 5500. Mindkettőből rendeltem, egy-két hét, mire megérkezik. Szemben a khhhmmmm...
A 4 portos nekem elég lenne, de ha nem fényes fekete peremű (90%), akkor a 7 portost tartom meg. Szóval egy négy portos valószínű eladó lesz, kereken 3K-ért.
yakuza.tora: Ne is mondd, nekem meg nem elég, hogy az ösztöndíjként utalt három havi fizetésem cseszik megérkezni, múlt hónapban jött egy 108K-s kumulált vízdíj számla... másfél hetes fizetési határidővel.
A fizetés már egy hónapot késik, s valószínű még egyet fog, szóval amit lehet, el kell adnom. A telefonom már múlt héten elvitték, most egy kölcsönbe kapott 3410-el nyomom. Jövő hó elején viszont remélem már N95 8 GB-al.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Játékos #1639 üzenetére
Szerintem arra mondja. De vazze, ilyen gyorsan sem sikerült még használt cuccot 1000 forint haszonnal eladnom.
szerk.: Nem ám, igazából ez kicsivel a bruttó ára alatt van, de amennyit én ennek utánajártam... Lényeg, hogy a C-enteren keresztül érkezik, ma jött a visszaigazoló levél. Akkor ha a 7 portost tartom meg (valószínű), a négyes első körben az Öregnek, második körben Neked félretétetett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, összeraktam a RAM blokkot. Persze ez sem volt teljesen problémamentes:
A Conradból érkezett második adag hővezető lap tiszta száraz, bár anyagra ugyanaz, mint az előző. Ezért szívtam is a felrakással, ill. utólag bosszantó, hogy a RAM-ok egy részére még az előző, kicsit ragadós került, a másik részére pedig ez. Lehetett volna egységes.
Bár ennek jelentősége úgysincs, szóval azt hiszem feladom az ilyen szintű hülyeségeimet - így járok jobban.Az egyik modulhoz mintha éppen hozzáérne a lamellák egyik behajtó csavarja, de ez is marad így. Jó lesz az.
Gondolom hasonló dolgok mással is előfordulnak a vízhűtés építése közben - majd lassan én is hozzászokom. A pozitívum: a lamellákat siekrült pontosan illeszteni, s felszerelve valami eszetlen brutálisan néz ki ez a blokk! Egyszerűen kegyetlen, de tényleg! Nehéz, masszív és elpusztíthatalan! Legalábbis annak látszik.
Még a jó kis rozsdamentes acél csavarokra várok, holnap lehet megérkeznek, akkor átcsavarozom és áthővezetőzöm az alaplapot is. A bilincsek megjöttek, szépek és jók, megfelelnek. Bár ehhez az is kellett, hogy a csavarokat mindegyikben kicseréljem, de azon a 300 forinton már semmi nem múlik.
Izé, mit akartam. Nagyjából ennyit. Bort, búzát, 11/8-as Tygon R3400-at áldjon az Ég! Uff, süppedek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #1941 üzenetére
LOL!
Még valami: a desztvíz a címkéje szerint már nem használható fel... ugye ettől még nyugodtan gépbe lehet tölteni, semmi szörnyűség nem fog történni vele? (Mármint a géppel.)
shteer: mintha olvastam volna, hogy új egér lesz. Melyik fajtára esett a választás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Huhh, de piszok jól néz ki! Nem is tudtam, hogy létezik ez a termékvonala a Razernek.
Mennyország. Nem kötözködésből, csak ez is gyakori hiba, szerepeljen már helyesen.
Nyugdíjas: Mekkora dilemma. Nálam úgy zajlott ez le, hogy MX 5500 lesz, mert az milyen király már. Aztán elkezdtem felidézni azt az örömet, amikor a bölcsős MX 1000-től megszabadultam. Meg a bluetooth-os diNovo Lasertől. És amikor megérkezett az MX 3200, nyamm. Azzal már csak annyi bajom volt, hogy nem olyan szép fényes fekete, túl sok a gomb rajta, nem slim és hogy kell hozzá a SetPoint.
Szóval rendeltem egy ilyet ~13K-ért aztán le van tudva, ágyesz-bugyesz, vagy hogyan mondják eztet.[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #1956 üzenetére
Köszi.
Ez a kemény, amikor azt mondja:
- Várjá', a hóna alatt van egy centrifuga!
- Centrifuga?
- Az. Mingyá' lejár!Ezt a Monte Carlot sem értem, úgy látszik még egy alapvetés kimaradt nálam.
Nem akarom elkiabálni, de úgy áll, hogy holnap viszik a monitort. Yeah, lesz pénzem számlára, kajára, piára, nőre, jövő hónapban talán N95-re is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #1960 üzenetére
E61 után hogyhogy iPhone? Szép az, meg azt mondják jó is, de olyan buta szegény, mint a fene. Telefonálni, netezni meg gyári fülessel zenét hallgatni lehet vele, aztán annyi. Nem értelek.
szerk.: Bár ebben a topicban nem is biztos, hogy meg kell érteni az embereket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #1962 üzenetére
Nekem hiányozna a jobb kamera meg a videó, a GPS is régi vágyam már.
A2DP profilról sem mondanék le (ill. a teljes értékű bluetooth kapcsolatról), arról nem is beszélve, hogy Symbianra egy csomó okosságot lehet tenni. Az iTunes pedig... akkor már inkább a PC Suite, bár azzal sem vagyok igazán kibékülve.
Gizdázni meg mindegyikkel lehet , elég drágák hozzá - akkor már inkább az N95 8 GB. Szerintem.
Basszus, ezt így beírnám az iPhone topicba, letépnék a fejem és bannoltatnának egy hétre.
yakuza.tora: Uhh, ez még pár napig lehetetlen küldetés. Viszont hétvégén megyek Pécsre, ott majd lefotózzuk, s elküldöm a képet mailben!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cyberbeni #1969 üzenetére
Akkor legyen már úgy, hogy Zen Vision: M és iPhone.
Nyugdíjas: Szeretem egyben tudni a dolgaimat, s már sokszor merült fel bennem, hogy milyen jó lenne, ha ez meg amaz is elérhető lenne pl. a telefonban. A Nokia készüléke ahogy nézegetem, számomra teljesen megfel.
Tény, hogy az iPhone-nak, a Symbiannak és a Win Mobile-nak is megvan a maga lelkivilága, s ezek igencsak különbözőek. Kinek melyik.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #2212 üzenetére
2.) Megjött a Tygon cső.
3.) Megjött a fekete spirál.
4.) A rozsdamentes acél csavarok nem jöttek meg.
5.) Megyek vissza inni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #2258 üzenetére
Távozz tőlem Sátán, van belőle elegendő már!
Amúgy meg 12 méter 16/10-es és 2 méter 11/8-as, a collméreteket kerekítettem.Amúgy sem vagyok alkesz, éppen az imént rendeltünk akciós pizzát a Bacardi meg az Absinthe mellé.
-
törölt tag
válasz yakuza.tora #2469 üzenetére
Tudnék mesélni, nem arról van szó, de ez a beszólás inkább amolyan szállóige szerűség mifelénk.
B@bL3ve5: Értem... de hát ha nőről van szó akkor, semmin nem szabad csodálkozni.
szerk.: Az ontopicban levő dologra van valakinek okos ötlete? Szilikonzsírt amúgy hol lehet venni? Kis kiszerelésben, olcsón és lehetőleg Budapest belvárosában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nyugdíjas #2530 üzenetére
A PMagicet hatóságilag be kellene tiltani, azzal csak a gond van. Mint a nőkkel, csak PMagic nélkül hosszútávon is meg lehet lenni.
Aztán ehun néztem én ezt a készülőformában levő gépem, s kicsit átterveztem a dolgokat. Olyan szuper bekötési rendet találtam, hogy ihaj, csak akkor alulra kellene tennem a tápot. Úgy viszont nem tudom bekötni a 8 pines csatit. (Bár hallottam olyat is, hogy azt felesleges bekötni, de ki tudja.)
Ezért kerestem tovább a lehetőségeket, leltem is egyet, de ahhoz fúrni kell. Acéllemezbe, 16-os furatot. Na ez az, amihez nincs eszközöm. Tud valaki kölcsönözni egy 16-os fúrófejet?Az új bekötéshez új eszköz nem kell, sőt: lehet, lesz egy eladó fekete Repack-Cooling tartályom. Új, vizet nem is látott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az év legjobb zenei albumai
- Autós topik
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest