Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz Foreverpocok #29390 üzenetére
gyorsan mondva esélytelen újonnan legalábbis
d5 elég lenne? attól nem is igen van erősebb
nem muszály 2 radi elé egy mora radi, de az csak házon kívűl fér el, ha házon belűl szeretnéd akkor bizony kell 2 db radi igen.
a procit nem írtad milyen lenne.
13/10 bőven elég mindenhová és az a legelterjedtebb, ahhoz jobban találni minden hozzá, és nem lesz olyan gondod, hogy nem fér el a 2 csati egymás mellett
tartályt akkorát veszel amekkorát akarsz lényegtelen a mérete, de olyat vegyél ami nem csobogós tehát van rajta több ki/bemenet amit használhatsz és el tudod úgy helyezni hogy jó legyen.
A házról annyit, hogy régen nézegettem én is, hogy melyik lenne jó amiben elférnék 6 számjegyű volt az ára
Ha van helyed és egy kis kreativitásod csinálj házat magadnak, ez pl nem volt 15k és 0 tapasztalattal álltam neki. [link] faanyag méretrevágva 7000 karbonfólia 3300 vandálbiztos bekapcs és resetgomb amikben benne a power és hdd led 4000ft, plusz egy kukázott alaplapi tálca, ebben elférsz bőven nagyon túl méreteztem, de legalább kényelmesen tudom takarítani/ szerelgetni.
tehát pumpa 35k
2 radi 70k
proci blokk 30k
csövek fittingek 25k
tartály 20k
persze van ettől olcsóbb is, meg használtabb is de ha 2 db 980 poseidont megvettél, ne locsolócsővel rakd össze a rendszert. és akkor még nem is raktál leeresztő csapot, áramlásmérőt, szűrőt egyéb sallangot ami nem fontos de jó ha van[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz Foreverpocok #29395 üzenetére
nekem a fentebb linkelt radi, terhelés alatt 1500rpm corsair hf ventikkel 60 fokon tartja a nem húzott 4790k-t a 7970 vga 1100/6000 ban 40 fok.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
hash99
senior tag
válasz Foreverpocok #29397 üzenetére
a tartály csak a feltöltésnél kell illetve hőtágulás esetleg méretben akkora ami kényelmesen elfér és jól mutat lényegében mind1 mekkora.
-
hash99
senior tag
válasz Foreverpocok #29400 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
50 alatt van és még Novát is lehet bele pakolni.
-
MrM94
addikt
NZXT re szavazok igaz nekem 530 van de a 820 az csak jobb nála és ha én megvagyok elégedve vle valszeg te is megleszel a 820al.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
válasz Foreverpocok #29390 üzenetére
Csőből 16/10 vagy 13/10. A D5 tökéletes. Radiból egy tripla és egy dupla kéne, azt kéne valahogy elhelyezni ez a legtöbb normális házban el szokott férni (házakhoz nem értek, magamnak szoktam faragni). Fent és elől. 45 vastagok elegek. Tartály tök mindegy, amelyik tetszik.
-
seniman
veterán
Mindegyik jó erre célra,azt vedd amelyik jobban bejön.A Phantomba 420-as és 280-as radi megy maximum,a 780-asba két 360-as.A Phantomnak van egy tesója is a Switch,ami belső felépítésre ugyanaz,csak külsőre más.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
ViZion
félisten
válasz Foreverpocok #29405 üzenetére
Nekem Phobya van, a lefogató csavarok elég szarul néznek ki, kényelmetlen a szerelése. Összerakva már nincs vele gond. Kényelmetlent értsd: rosszabb, mint a korábbi blokkomé, de tized annyi szopcsi, mint egy nagy léghűtő.
Alpha termékeivel nincs jó tapasztalatom, de a blokkot nem ismerem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Supr@
senior tag
Phanteks Enthoo Primo hazat nezd meg. Kenyelmes elferne benne minden, az nzxt 820nal tagasabb es jobb elrendezesu! Tapasztalatbol mondom, a phanteks elott egy nzxt 810em volt (belso merete es a vaz ugyanaz mint a 820nak), es sokkal jobb az elrendes. Ha nem kell hdd, akkor 2db quad radi is befer, felulre 60mm vastag egy sor ventivel, alulra meg lenyegeben barmekkora monsta is
-
hash99
senior tag
válasz Foreverpocok #29405 üzenetére
Kérdés mennyit akarsz költeni egy két fok különbségre. Nekem az EK proci blokkjai jöttek be jó teljesítmény viszonylag jó áron és van plexi is ami nálam alap szempont. De ha nagyon akarsz vehetsz 70k-ért is blokkot +2 fokért. Nagy különbség nincs egy 15 ezres és egy 40 ezres blokk között inkább a kinézetre menj.
[ Szerkesztve ]
-
Bakus
tag
válasz Foreverpocok #29618 üzenetére
Konkrét ventillátort nem tudok neked mondani de ennyi pénzért már sok jó ventilátort kapni. Amúgy vízhűtésnél a radiátoron lévő ventillátornál nem a légszállítás az elsődleges paraméter, hanem a légnyomás.
Ha jól tudom az összes ROG laphoz jár a Fanexpert 2 program amivel tudod szabályozni az alaplapra kötött ventilátorokat a hőmérséklet függvényében."A víz örök, de a gép változik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest