Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chipi333
csendes tag
Ahogy látom, ha ömlesztve van egy csomó adatom (mondjuk milliós nagyságrendben néztem) és nem érdekel a rendezhetőség, csak ki-be akarok olvasni és gyorsan elérni, akkor jó és tényleg gyors, de egyébként IList, ha rendezett kell és ha úgyis iterálni kell.
Most C# konkrétumot nem tudok mondai, de ha rendezettség és gyors random elérés is kell, arra vannak olyan adatszerkezetek amik egy rendezett struktúrában tárolják az adatokat (pl vmilyen fa), és emellett tartanak egy hash táblát is hozzá. Javában biztosan van ilyen, és hát gondolom a .net frameworkből sem maradt ki
-
Chipi333
csendes tag
válasz
Jhonny06 #3153 üzenetére
Tehát ha jólértem a stepHappenedben benne van a pálya.
Na ezek után te végignézed azt a sort, oszlopot ahova a lépés történt éppen, plusz az átlókat. De minden poíciót a game.Choice-al hasonlítasz össze... A másik játékossal nem foglalkozol -> esélyed sincs kideríteni, hogy vele mi van.
Game.choice helyett használd a game.StepHappened[x,y]-t, már ha jól sejtem hogy az x,y az utolsó lépés koordinátái. -
Chipi333
csendes tag
válasz
Neil Watts #2893 üzenetére
Amikor indítod a ciklust akkor i és elemszam is 0, szóval nem lépsz be a ciklusba(egyenlőek => i<elemszam = false). Ráadásul utána minden iterációban mind2t növelnéd, ez így sehogy se jó.
for (int i = 0; i < BeNevek.Length; i++) - szerintem itt inkább ezt akarod csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Synology NAS
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest