- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
st4rlight
csendes tag
válasz
martonx #2309 üzenetére
Code-behind az mint nevéből is adódik: mögöttes kód. XAML-nek van code-behindja. A másik eset, amikor sima .cs fájl van, na az csak simán code.
Nem, jól tudod, behavior-t csak code-ban lehet írni, XAML-ből nem, az felületleíró (de amit a végén úgyis .cs-be parszol a compiler), funkcionalitást ott nem lehet írni (ide nem keverendő az adatkötés, stb technika természetesen).
Aztán lehet, hogy mások máshogy hívják, de én különbséget teszek, elvégre egy konverter sem code-behind, de nekem így logikus.
A config fájl az konfig fájl és nem kód. Azt úgy hívjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Family Link
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest