Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok
SSIS alatt van egy C# scriptem, ami SOAP envelope-ot szerializál a System.Xml segítségével. A wsdl adott, amiből az SSIS elkészítette a teljes osztály-reprezentációt
A gond az, hogy van egy xml tag, aminek a neve: value, és amit sohasem szerializál, hiába adok neki értéket..Ha egyszerűen az osztály reprezentácóban átnevezem valami másra, akkor rögtön megy rendesen. Érdekes, hogy Java alól ez nem gond. (meg általában semminek se okoz problémát ez a tag
Utánaolvastam, van-e valami megkötés a tag-ek elnevezésésre, de nincs: XML-ben csak az xml szó foglalt.
Van ezzel tapasztalata valakinek, miért marad a value nevű tag ki a generált envelop-ból? Vagy esetleg kipróbálná valaki, hogy nála.megy?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest