- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezuhu
aktív tag
Hangsáv lementésére én a Nandub-ot használom.
Ha az audio-t direct stream copy-ra állítom, és a save wav parancsal lementem az avi-ban lévő hangsávot, mentéskor a file neve után írom az avi-ban lévő hangsáv eredeti kiterjesztését is /ha mp3 van az avi-ban, akkor .mp3, ha ac3, akkor .ac3/.
A direct stream copy-nál nem konvertál a progi, csak alapban a kiterjesztést rakja "tévesen" wav-nak.
A Nandub ráadásul jól kezeli a változó bitrátájú hangsávokat is. -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Misi 007 #1316 üzenetére
Avi-t vagdosásnál ami fontos, hogy csak keyframe-mel kezdődhet az avi /ebből kifolyólag vágni az elejét csak keyframe-nél lehet/.
A lenti gombok között, ha jól rémlik, a kulcsokkal jelölt gombokkal lehet az előző, vagy következő keyframe-re ugrani.
Itt lehet vágni, és a vágás ilyenkor pontosan itt lesz.
Ha nem keyframet jelölsz ki az avi kezdetének, gondolom a közelebbi keyframe-nél fog vágni.
Az avi vége bármelyik képkocka lehet, nem muszály keyframe-nek lennie.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest