Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezuhu
aktív tag
Hangsáv lementésére én a Nandub-ot használom.
Ha az audio-t direct stream copy-ra állítom, és a save wav parancsal lementem az avi-ban lévő hangsávot, mentéskor a file neve után írom az avi-ban lévő hangsáv eredeti kiterjesztését is /ha mp3 van az avi-ban, akkor .mp3, ha ac3, akkor .ac3/.
A direct stream copy-nál nem konvertál a progi, csak alapban a kiterjesztést rakja "tévesen" wav-nak.
A Nandub ráadásul jól kezeli a változó bitrátájú hangsávokat is. -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Misi 007 #1316 üzenetére
Avi-t vagdosásnál ami fontos, hogy csak keyframe-mel kezdődhet az avi /ebből kifolyólag vágni az elejét csak keyframe-nél lehet/.
A lenti gombok között, ha jól rémlik, a kulcsokkal jelölt gombokkal lehet az előző, vagy következő keyframe-re ugrani.
Itt lehet vágni, és a vágás ilyenkor pontosan itt lesz.
Ha nem keyframet jelölsz ki az avi kezdetének, gondolom a közelebbi keyframe-nél fog vágni.
Az avi vége bármelyik képkocka lehet, nem muszály keyframe-nek lennie.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest