Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hutziu
csendes tag
Olyan hogy advanced mód hol lehet találni?
-
hutziu
csendes tag
Megnéztem minden lehetséges módot de így is úgyis csúszik a hang, Elindítottam egyszerre a 2 filmet és azt vettem észre, hogy alapba az angol verziót lassabban vetíti mint a szinkronosat. Gondolom így akkor nem is lehet szinkronizálni
-
hutziu
csendes tag
így már jó csak a virtualdubmodban voltam, ott meg nincs ilyen menü. köszönöm a segítséget kipróbálom
-
hutziu
csendes tag
a direct stream copyt beállítottam és wavban rendeltem hozzá, de így is csúszik. Részletesen nem tudnád leírni, ha megkérlek. Ez az első próbálkozásom, hogy angol filmhez magyar hangot rendelek hozzá. Előre is köszönöm
-
hutziu
csendes tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne:
Letöltöttem egy szinkronizált filmet (tvrip m2-ről). Ugyanezt a filmet letöltöttem angolul dvdrip-est. A szinkronosnak a hangját levettem virtualdubbal. majd elmentettem wavba, amit átneveztem mp3-ra (csak simán átírtam). Az mp3 file-ból levágtam az elejét mert az angol verzióban nem volt ilyen filmstúdiós logó az elején. Ezt neroval csináltam. Majd az angol filmet és a magyar szinkronos hangot virtualdubmoddal egyesítettem. A gond itt kezdődött csúszik a hang a képhez képest. 5-10 mpercet. Alapba is a hang 1:29:21 perc volt a film meg 1:33:32. A két filmnek ugyanott van vége tehát nem azzal van a baj hogy a vége feliratok miatt hosszabb az egyik.Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Seed szerver topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest