Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityusz76
csendes tag
válasz
Visormail #1147 üzenetére
Szia!
Köszi a linket. Megpróbáltam lefordítani az angol szöveget, ami nagyjából megvan, bár nem teljesen értettem meg. Fent van a 2003 server és az XP virtuális gépnek és úgy értelmeztem a leírást, hogy ha egy hálózatot akarok belőlük csinálni, akkor Internal networking-et kell választani. Erre az egészre a youtube-on is találtam videót, meg is csináltam ugyanúgy pontosan mindent, de nem látják a vm-ek egymást. Kijelzi alul mind a kettőnél a sárga háromszöget felkiáltójellel, hogy nincs kapcsolat. De nem értem miért nincs, hiszen ebben az üzemmódban ha jól fordítottam, akkor switch-ként kellene működnie a programnak. Tudnál ebben még segíteni? Előre is köszi!
Isti
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest