Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
balu_gsm
csendes tag
A [L]http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/[/L] címen találtok egy progit, amivel lehet virtuális floppy-t csinálni.
Image filet pedig a [L]http://www.winimage.com[/L] címről lehet leszedni.
Nekem ment egy-két progival, de azok újabb verzióival 2001, 2002 már nem.
Ha valaki tud még ilyen progiról légyszi írja meg hátha azzal majd megy.
Kulcslemezt is lehet másolni a GRDUW nevű progival. Image filet is tud kezeni, majdnem jobban mint a winimage. -
salazol
őstag
subst, ramdrive.sys, lehet próbálkozni, de van egy rossz hírem.
A legtöbb kulcslemez attól kulcslemez, hogy nem másolható. Általában szándékosan elrontott a fájlszerkezete, azt ellenőrzi a program. A másolt változat (akárhová másolod) már javított szerkezettel lesz. Így igencsak megtörténhet, hogy nincs megoldás. -
azzio
aktív tag
Én is találkoztam olyan programmal, amit pl. csak lemezről lehetett futtatni, de nem volt nálam floppy, a program pedig a vinyón csücsült. A következő módszerhez folyamodtam:
1., Parancssor megnyit
2., subst b: c:programhelye és máris működött a dolog (ezt akár indítópultba is tehetitek)
A subst parancs egyébként egy tetszőleges könyvtár önálló meghajtóként való tükrözésére szolgál. -
randomly
csendes tag
Hello :-)
Csatlakozom az elöttem szolóhoz.
Szintén notebook, szintén floppy nélkül.
Ami néha napján jól jönne.
rand -
balu_gsm
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy laptopot, de nincs benne floppy meghajtó.
Van egy program, kettős könyvelés és az meg csak kulcslemezről indul.
Ha valaki tud olyan programról, amivel lehet virtuális floppy meghajtót létrehozni, kérem segítsen.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- E-roller topik
- Fejhallgatós találkozó
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- S22 Ultra 512/12
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest