- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
BB9000 #15027 üzenetére
Legideálisabb esetben lehet a laptop töltője is a probléma? Azért próbálom arra ráfogni a dolgot, mert anélkül semmi gond, amióta félreraktam, azóta is minden rendben megy. De azt továbbra sem értem, hogy kb karácsonykor minden gond nélkül ment a gép, most meg 1 perc után lekapcsolt. Annyi eltérés volt, hogy korábban egy másik szobában néztem, most meg a dolgozós elosztóba dugtam.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Korábban is volt olyan, hogyha az ÁVK lekapcsolt és nem húztam ki a "hibás" eszközt, akkor felkapcsolása után a villanyórát kapcsolta le, vagy ha azt visszakapcsoltam, akkor meg az ÁVK-t megint. Tehát amíg be volt dugva a problémás eszköz, addig lekapcsolták egymást, de amint eltávolítottam, működött minden, hiába indult be egyszerre kb minden.
Melyik kmsz-re gondolsz?
Az még lemaradt, hogy pár éve teljesen újra lett húzva minden vezeték, új szerelvények és amikor ki lett cserélve az ÁVK, akkor még villamos felülvizsgálat is volt hivatalos szerelővel. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes helyzet elemzésében / megértésében kérném a segítségeteket:
Adott egy lakás, ahol nemrég le lett cserélve az AC típusú ÁVK egy A típusúra, mert a távirányítós ledes lámpák és a billenőkapcsolós elosztó nem jöttek ki egymással. (ha csak távirányítóval volt kilőve a világítás de a kapcsolójával nem, és ezalatt fel lett kapcsolva a billenőkapcsolós elosztó, akkor lekapcsolta az ÁVK-t.)
Hónapok óta minden szuper, semmig gond nem volt, amíg meg nem akartam javítani rokon laptopját. A töltőjét bedugtam az elosztóba és fél-1 perc után lekapcsolt az ÁVK. Visszakapcsolás után a villanyóra is lekapcsolt, ekkor kihúztam a laptop töltőjét, visszakapcsoltam mindent és azóta is minden működik rendesen. A fura az, hogy amikor rokon hozta a gépet, akkor is adtam neki áramot, néztük, hogy mit hogy kellene megcsinálni (több percig ment), majd kikapcsoltam.
Az elosztó, ahova bedugtam egy 10-es elosztó. Van rajta az emelhető asztal tápja, 1 számítógép, 2 monitor, 1 laptop töltő, 1 Mac mini, 1 8-as switch, 2 raspberry pi (4-es és 5-ös). Amikor bedugtam a laptopot, a pc és a mac mini nem voltak bekapcsolva.
Mi lehet a gong? Ha a töltője lenne problémás, akkor kapásból le kellett volna kapcsolnia a rendszert nem? Illetve a tesztelési és a mostani próba se eredményezte ugyanazt, egyik lekapcsolta a másik nem. A 10-es elosztó szabad helyét, ahova most ezt a laptopot kötöttem, folyamatsoan szoktam használni egyéb gépek tesztelésére.
Elsőre arra gondoltam, hogy mivel van bedugva 7 adapter, ez a töltő már annyival több zajt generált, hogy arra már leoldott az ÁVK, de az meg az egész rendszert nézi, így korábban is le kellett volna oldania. Nem gondolnám, hogy a többi eszköz annyit fogyasztana, hogy az lenne a probléma, de bárhogy próbálom megérteni ezt a jelenséget, nem sikerül.
Köszönöm, ha van valamit tippetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest