Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CR2025
csendes tag
válasz Hunbeast87 #8700 üzenetére
Lassú voltam már mindet vitték
-
ZsZso
Közösségépítő
Might & Magic Heroes VII béta kulcs nálam átvehető (nem Steames, itt váltható be)
Érvényes: 08.26 - 09.02Nem feltétlen az első jelentkezőnek adom, nem is sorsolom, hanem pusztán pofára [aktívabb tagok előnyben].
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
bul07
nagyúr
Na akkor aki lemaradt a Burstfire-ről, és még nem kapott/szerzet kulcsot az PM nekem
Olyan 10jelentkezőig megy most is , hajnalig 5:50-ig jöhet a pm utána viszont már ne küldjetek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
illes0102
aktív tag
1 játék maradt a háromból humblebundliból amivel semmit nem tudok kezdeni, ha valakinek kellene:
Steam Marines : Q370W-F7PK2-JnullaKMM
-
bul07
nagyúr
Mindenkinek szívesen
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Urguru
tag
Ingyen Overcast - Walden and the Werewolf
[ Szerkesztve ]
-
Urguru
tag
-
Urguru
tag
Akinek nincs még meg:
Overcast - Walden and the Werewolf
*5858-G7ZGD-RFC94
*: Magyar hon autós jelölése
-
bul07
nagyúr
Free PID játék itt kérhető
Twitter és Facebook kell( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Lehet már minden oldalt kedveltél régebben amit kellet
Mert nálam biza kéri , és Torral is próbáltam ott is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
stfx
aktív tag
Blockstorm
https://www.indiegala.com/game?game_id=88858623e9fe11e4bc850db4078ec***
*** peugeot
-
-
stfx
aktív tag
RELIC HUNTERS FV9EX-Q29V4-**KWN
** windows
-
csoli31
aktív tag
Most néztem rá a Humble budle oldalamra, és pár játék nincsen aktiválva. Itt lehet értük jelentkezni (elsők megkapják privátban). De mivel régiek, ezért nem tudom működnek-e még (ami esetleg nem működik, azokért bocsánat előre is).
Steam: - Deadlight
- Galactic Civilizations II: Ultimate EditionOrigin: -Burnout Paradise: The Ultimate Box
-Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising (DLC)
-Crysis 2 Maximum Edition
-Dead Space
-Dead Space 3
-Medal of Honor (2010)
-Mirror's Edge
-PopulousTelltale: -The Wolf Among Us (gondolom a Telltale oldalán lehet aktiválni regisztráció után)
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
xuser
tag
Jelentkeztem Deadlightra, privit már küldtem is pár perce, csak ide is írok hogy látszódjon, köszi.
-
kriszpontaz
veterán
Telltale: -The Wolf Among Us -ra jelentkeztem, ha jól értelmeztem és az is felajánlott cucc.
-
stfx
aktív tag
Dead space 3 erdekelne ha megvan meg.
-
stfx
aktív tag
Awesomenauts Honeydew sk0lldir DLC 3RIRC-YE90B-KC29*
*obert
-
kalozhun100
őstag
Ha más kapja meg a Dead Spacet, akkor beérem ezzel is: Galactic Civilizations II: Ultimate Edition Előre is köszi.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
CJ4567
nagyúr
Köszönöm a Dead Spacet
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest